Суперкубок Миколаївської області 8х8: визначені чемпіони!

Під егідою АФМ 8х8, за підтримки Асоціації Футболу Миколаївської області (голова Олександр Пасічний), регіональним відділенням Асоціації футболу Вознесенська та VAST-Сервіс відбулись матчі Суперкубку Миколаївської області у форматі 8х8.
У дуелях зустрілись чотири команди від Миколаєва («Арсенал-ВМС», «VAST», «Смішарики», та «Воднік-EVT») і чотири клуба з чемпіонату Вознесенська («Семенівка», «Рятівник», «Памір» і «Зорі над Бугом»).
Кожне з протистоянь видалось вкрай важким та напрочуд бойовим. Втім, це не завадило визначити чотирьох чемпіонів, які підсумували літню першість області та міста.
Результати матчів:
Семенівка — Арсенал-ВМС — 2:2, 3:4.
Рятівник — VAST — 2:4, 1:3.
ФК Памір — Смішарики — 0:0, 2:1.
Зорі над Бугом — Воднік-EVT — 3:2, 1:0.
За підсумками двох матчів, трофей «Суперкубок Миколаївської області» дістався двом клубам з Миколаєва («Арсенал-ВМС» та «VAST»), а також двом командам з Вознесенського філіалу ФК «Памір» і «Зорі над Бугом».
Найкращі гравці Суперкубку були відзначені персональними нагородами. Переможці та учасники змагань отримали пам’ятні кубки.
Готуємось до нових футбольних турнірів і дякуємо ЗСУ за можливість грати у футбол у рідному регіоні під українським прапором!