У Первомайську відбулися відкриті змагання з мініфутболу. Золота футбольна осінь

Минулими вихідними, як і всі решта, спортсмени ловили теплі дні та на повну використовували можливість, що її дав жовтень. А відтак, грали у футбол. На майданчику у мікрорайоні Коротченка відбувся дружній турнір «Золота осінь», який зібрав молодь і ветеранів, футболістів міста та гостей із сусідніх районів.

Змагання відбулись при підтримці Асоціації Футболу Миколаївської області (голова Олександр Пасічний).

Турнір, що зібрав і молодь, і ветеранів футболу, відбувся за ініціативи Валерія Косовського, депутата міської ради, який пропагує здоровий спосіб життя і сам регулярно ганяє м’яча на майданчику у районі Коротченка з місцевими хлопчаками та очільника Первомайської міської асоціації футболу Миколи Флакея. Нині вирішили зібратися, аби на полі зійшлися досвід і молодість. Відтак, у змаганні взяли участь як юнацькі, так і дорослі команди та ветерани футболу Первомайська.

Отже, коло учасників складалося з таких колективів:

  • ФК «Торпедо» (Первомайськ).
  • «Ветеран» (Первомайськ).
  • Побузьке (Кіровоградська обл.).
  • Маринівка (Доманівський район, Миколаївська обл.).

Матчем-відкриттям була показова зустріч ветеранів футболу Первомайська 60+ та ФК «Дербі» (2012-2013 рр.н.). Молодь у цьому поєдинку взяла гору над старшими суперниками з рахунком 9:6, найкращим гравцем матчу в складі переможців визнали Назара Євтушенка. А серед ветеранів MVP матчу визнали Валерія Кравченка. Крім нього у воротах суперника відзначились Микола Флакей та Валерій Косовський.

Результати решти матчів

  • «Торпедо» — Побузьке — 5:4.
  • «Ветеран» — Маринівка — 2:2 (по пен. 1:2).

У матчі за 3 місце гості з Кіровоградщини здолали ветеранів, попри те, що рахунок тримався довгий час рівним.

У фінальному двобої мінімальну перемогу святкували торпедівці, вони і стали володарями золотих медалей!

Найкращі гравці у складі місцевих команд:

  • Ігор Кацапенко («Ветеран»).
  • Тимур Алієв («Торпедо»).

Вітаємо переможців із таким результатом і всіх учасників з цікавим досвідом. Улюблена гра на тлі гарної погоди — що може бути краще у вихідний день.

Дякуємо нашим захисникам країни за те, що дають змогу займатися спортом, проводити змагання та продовжувати жити і розвиватися на рідній землі! Слава ЗСУ! Слава Героям!