У матчі обласного чемпіонату «Укр-Нива» «всуху» перемогла «Вікторію»

У неділю, 11 жовтня, відбувся перенесений матч першого туру Чемпіонату Миколаївської області між командами «Укр-Нива» та «Вікторія».

«Укр-Нива» (Березанка) – «Вікторія» (Березнегувате) 3:0 (1:0)

Арбітри: Є. Єремєєв, І. Голіяк, Р. Трофимчук. Спостерігач арбітражу: А. Єремєєв (усі — Миколаїв).

Голи: Горобець (+40), Шпартко (55), Бачур (80).

Попередження: М. Москвич (38) – Жаботенко (10), Скрипніченко (29).

Вилучення: Скрипніченко (39).

Майже весь перший тайм пройшов у боротьбі. Господарі мали кілька можливостей біля протилежних воріт, проте використати їх не вдалося. Тим не менш рахунок був відкритий ще у першій половині зустрічі. На 40 хвилині стався переломний момент: за зрив атаки арбітром матчу був призначений пенальті у ворота «Вікторії», також, отримавши друге попередження, з поля пішов Максим Скрипніченко. Виконувати стандарт підійшов Павло Горобець та не схибив, відправивши свою команду на перерву у якості лідера.

На другий тайм «Укр-Нива» виходила вже у більшості та за гольової переваги, тому і гра у команди складалася. На 55 хвилині другий гол забив Віталій Шпартко, а вже за 10 хвилин до завершення матчу влучним ударом відмітився і Віталій Бачур. «Вікторія» боролася до фінального свистку, намагалася виправити ситуацію, проте відіграти хоча б один м’яч команді не вдалося.

«На гру була чітка настанова – лише перемога. Погода дозволяла грати у футбол. Були атаки, штрафний, але забили перший гол лише на 40 хвилині з пенальті. Зрозуміло, що вилучення гравця суперника нам допомогло, завжди легше грати за чисельної переваги.

«Вікторія» — хороша команда, м’яч контролюють, їм трохи заважає недосвідченість, припускаються помилок через молодий вік гравців, а так гарний колектив. У другому таймі ми їх дотисли та забили ще два голи. Суперник намагався змінити ситуацію. Були у них моменти, які теоретично могли бути гострими, але знову через свої помилки вони їх не реалізували. Гра пройшла не грубо, спокійно. Так, було вилучення, але воно сталося через зрив виходу один в один», — прокоментував гру президент ФК «Укр-Нива» Ігор Чапчай.