«Воднік-Євровнєшторг» мінімально переміг «Суднобудівник» у матчі чемпіонату АФМ

У п’ятницю, 25 червня, відбувся заключний матч 8 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва, в рамках якого на штучному полі Центрального міського стадіону зустрілись команди «Воднік-Євровнєшторг» та «Суднобудівник».

Спека (понад 35 градусів) стала одним з головних творців сьогоднішнього результату. Суднобудівник свідомо віддав ініціативу супернику і чекав шансу у контрнаступах: Федорченко, Ігор Барський, Бойко та Ізмалков намагались комбінувати вже поблизу володінь Бурцева. У відповідь господарі діяли за допомогою швидкості флангових гравців (Пархоменко, Калінін) та дуету Гаврилов – Швидерський. Втім, за першу половину гри слід згадати лише моменти поблизу воріт гостей: двічі класно пробивав Швидерський, одного разу момент мав Бартальов, але в усіх випадках відмінно діяв Караєв.

Після перерви малюнок гри суттєво не змінився. Господарі продовжували більшою мірою контролювати м’яч, «Суднобудівник» чекав свій шанс у стандартах та довгих передачах на Бойко і Федорченко. Так, наприклад, чудовий момент був у захисника Мізернюка, але після його удару головою команду врятував Бурцев. Розв’язка матчу відбулася на 83-й хвилині: дальній удар від Швидерського приніс три очки «Водніку-Євровнєшторг».

Гравець матчу: Олександр Караєв («Суднобудівник»)

Вперше у сезоні тріумфатором номінації стає гравець з команди, що програла. Караєв своїми діями врятував «Суднобудівник», як мінімум, у чотирьох 100% моментах і лише одного разу не зумів парирувати фатальний удар.

«Воднік-Євровнєшторг» – «Суднобудівник» 1:0 (0:0)

Гол: Швидерський, 83.

Попередження: Шуткевич, 78 — Рудик, 15, Кретов, 17, Бричка, 86.

«Воднік-Євровнєшторг»: Бурцев М., Горошко, Ніколаєв, Барладим, Скляров (Маркін, 50), Бартальов, Кретов, Швидерський, Пархоменко, Калінін (Шуткевич, 52), Гаврилов.

Запасні: Бурцев В., Булавський, Кректун, Кукін.

«Суднобудівник»: Караєв, Хрипко, Мізернюк, Матіїв, Рудик, Ізмалков, Бричка, Барський І., Рудий, Федорченко, Бойко.

Запасні: Седагін, Кащеєв, Солодухін, Буянов, Франчук.

Турнірна таблиця після 8 турів:

Інформація пресслужби АФМ