«Арарат» у видовищному матчі чемпіонату АФМ вирвав перемогу у «Варварівки-2»

У четвер, 24 червня, відбувся матч 8 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «Арарат» та «Варварівка-2».

Шоста хвилина гри відкрила лік забитим м’ячам у зустрічі: після швидкої комбінації відзначився Климко. «Арарат» намагався шукати довгими передачами Сандула, проте форвард у більшій мірі самостійно знаходив для себе моменти. Так, на 20-й хвилині він потужно пробив з дальньої відстані, а на 39-й – розібрався у штрафній з захисником і голкіпером суперників. Щоправда, і «Варварівка-2» постійно тримала Чумака у напрузі. Гарний шанс був у Маркітана, але з вбивчої позиції він запустив м’яч над воротами, одного разу Климко поцілив у стійку, шукав шанс дальнім ударом і Кулик. Тим не менш, на перерву гості пішли за переваги у один м’яч: індивідуальнії дії Маркітана і точний удар Солонікова призвели до лідерства «Варварівки-2». Змінити рахунок міг Сандул, але гравець запустив м’яча у поперечку, а у ще одному моменті Багнюк у неймовірному стрибку вибив м’яча с лінії воріт.

Після перерви «Арарат» знову знайшов Сандула, а той з близької відстані не переграв Медвєдєва. У відповідь Климко с декількох метрів замкнув простріл партнера – 4:2, а до кінця гри залишається 26 хвилин. Відповідь у «Арарата» знайшлась: Чаус заробив пенальті, а Сандул таки оформив хет-трик. А ось далі відбулось справжнє футбольне диво. Упродовж семи хвилин оборона «Варварівки-2» дала збій, чим чітко скористались суперники. Спершу Євген Мица пробив у кут, а далі дві потужні спроби від капітана Чауса знайшли свою ціль. Довершити перемогу міг Сандул, але вже у компенсований час не забив пенальті, пробивши у поперечку. 6:4 – видовищна перемога «Арарата».

Гравець матчу: Артем Сандул («Арарат»)

Кращий бомбардир ліги покращив свій доробок, відзначившись хет-триком. Знову продемонстрував свій набір індивідуальних якостей: дриблінг, швидкість і зарядженість на удар у кожній атаці.

«Арарат» – «Варварівка-2» 6:4 (2:3)

Голи: Чаус, 83, 88, Мица Є., 81, Сандул, 20, 39, 76 (пен.) – Солоніков, 44, Маркітан, 31, Климко, 6, 64.

На 90-й хвилині Сандул не реалізував пенальті (поперечина).

Попередження: Гаркавенко, Мица Є., Чаус (усі – «Арарат»).

«Арарат»: Чумак, Гаркавенко, Таран (Мица О., 46), Гнатьєв (Дегтяр, 89), Чаус, Тимчак, Мица Є., Вакулін, Гірчев, Вітенко, Сандул.

Запасний: Карапетян.

«Варварівка-2»: Медвєдєв (Шмідт, 89), Багнюк (Бєлічко, 66), Курятник, Солоніков, Сапунаров, Ратушний, Кулик, Маркітан (Куянов, 46), Климко, Пономаренко (Смолик, 79), Томчаковський (Медвєдський, 57).

Запасні: -.

Інформація пресслужби АФМ