«Сокіл» впевнено обіграв «Мостове» у матчі Першої ліги обласного чемпіонату

У суботу, 19 червня, на стадіоні Мостового відбувся матч Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Мостове» та «Сокіл».

«Мостове» (Доманівський р-н) – «Сокіл» (Вознесенськ) 1:4 (0:1)

Арбітри: Ю. Бойко (Южноукраїнськ), О. Щербанич (Вознесенськ), Р. Кирилов (Южноукраїнськ). Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (Вознесенськ).

Голи: Ол-др Гонтарук (77) – Мунтян (14), Народовий (54, 80), Говорун (88).

Попередження: І. Онищак (24), Є. Гонтарук (38) – Народовий (39), Шевченко (52).

Гості розпочали матч більш впевнено, зручно розмістившись на половині поля суперника та організовуючи атаку за атакою. Втім реалізувати вдалося лише одну з них: на 14 хвилині влучно пробив Мунтян. На перерву команди так і пішли за мінімальної переваги «Соколу».

На початку другого тайму вознесенці рахунок подвоюють: у воротах відзначається Народовий. «Мостове» рук і після цього не опустило та все вичікувало можливості відігратися і така з’явилася на 77 хвилині. На вістрі атаки опинився Олександр Гонтарук, який і скоротив відставання своєї команди. Але «Сокіл» втрачати очки у цій грі не збирався і до кінця матчу реалізував ще дві атаки: у протилежних воротах відмітилися Народовий та Говорун.    

«Суперник нам особливих проблем не створив. Практично весь перший тайм ми провели на половині суперника. Мали величезну кількість моментів, але забили лише один гол. Після перерви ми повели у рахунку 2:0 і трохи розслабилися, через що пропустили гол. Але надалі все тримали під контролем, тому і перемогли, забивши ще два м’ячі. Футбольне поле було не такої якості, щоб щось створювати, але три очки ми здобули. Що мене сильно розчаровує – це фатальна нереалізація моментів. Тому особливої радості гра не принесла

Знову у нас були проблеми зі складом. Багато хто з різних причин не приймає участі у виїзних іграх. З приводу суперника можу сказати, що вони старалися, намагалися дати нам бій, але ми трохи вище рівнем», — прокоментував гру тренер команди «Сокіл» Володимир Карпов.