Вища ліга обласного чемпіонату: «Семенівка» у результативному матчі на останніх хвилинах вирвала перемогу у «Васта»

У суботу, 19 червня, продовжив ігровий день чергового туру Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області матч між командами «Васт» та «Семенівка».

«Васт» – «Семенівка» (Арбузинський р-н) 4:6 (4:2)

Арбітри: Є. Єремєєв, І. Голіяк, Р. Трофимчук. Спостерігач арбітражу: М. Герасименко (усі – Миколаїв).

Голи: Толгаренко (15), Тіщенко (17), Носов (21, 27) – Бєлоус (31), Сандул (34, 51, 87), Рябцев (49), Андреєв (90+1).

Попередження: Ткачук (62), Толгаренко (75) – Бельдіян (14), Ковальський (54), Запорожан (65), Бєлоус (67), Сандул (80).

З перших хвилин матчу команди задали шалений темп, обмінюючись ударами у бік воріт одна одної. Але на початку гри успіх був на боці «Васту»: команда за 12 хвилин реалізувала чотири моменти! Спочатку, на 15 хвилині, після подачі кутового Крамаренком рахунок відкрив Толгаренко. За дві хвилини Тіщенко відірвався від захисників і реалізував вихід один на один, подвоївши рахунок. Ще за чотири хвилини Ткачук виманив на себе голкіпера, віддав пас на Носова, а той відправив його у пусті ворота. І на 27 хвилині майже така сама атака і Носов записує дубль на свій рахунок. Минуло трохи більше половини тайму, а «Васт» вже вів у рахунку 4:0. У складі «Семенівки» відчувалася напруга та занепокоєння. Гравці заводили один одного і це принесло свої результати: до перерви команда відіграла два м’ячі. На 31 хвилині допоміг штрафний удар. Навіс у карний майданчик виконував Бельдіян, м’яч знайшов Бєлоусова, який відправив його у дальній кут. А за три хвилини Андреєв, пройшовши всю половину поля самотужки, витягнув на себе голкіпера, віддав пас на Сандула, а тому залишалося лише відправити його у пусті ворота. На перерву команди пішли за хиткого рахунку 4:2.         

На початку другого тайму «Семенівка» ще на крок наблизилась до суперника. Після подачі кутового третій м’яч у ворота Агаларова відправив Рябцев. Вже за кілька хвилин гості знову були біля протилежних воріт. Андреєв пробивав по воротах, голкіпер удар відбив, але першим на добивання встиг Сандул, зрівнявши результат. «Васт» намагався повернути собі гольову перевагу, створював моменти, однак на останніх хвилинах Сандул та Андреєв визначили долю матчу, довівши рахунок до переможних 6:4.