«Казанка» і «Ольгопіль» розписали нічию у матчі Першої ліги чемпіонату області

У неділю, 20 червня, другий ігровий день чергового туру Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області відкрив матч між командами «Ольгопіль» та «Казанка».

«Ольгопіль» (Єланецький р-н) – «Казанка» 1:1 (1:0)

Арбітри: О. Зєвакін, В. Піскер, С. Пашинський. Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький (усі – Миколаїв).

Голи: Скринник (26) – Зубко (89).

Попередження: Єрьомов (37), Румянцев (45+2), Переверзєв (63), Марков (76), Слюнков (88) – Бібура (60), Караченцев (76), Ткаченко (76),  Щербаков (67), Степанов (82), Левицький (85).

«Казанка» наразі бореться за призові місця Першої ліги, «Ольгопіль» же знаходиться у середині турнірної таблиці, однак, як кажуть у народі: «Вдома і стіни помагають». Так і трапилося у цьому матчі. Гості довго не могли пристосуватися до поля і першими пропустили гол. На 26 хвилині рахунок у матчі відкрив Скринник. Моменти «Казанка» створювала, але реалізація команду підводила. Лише на заключних хвилинах зустрічі Зубко зміг поцілити у ворота господарів та принести у залік команди хоча б одне очко.    

Тренер команди «Казанка» Роман Левицький прокоментував гру:

«Гра була важка. По-перше, жахливе поле! Після дощів та трактору, яким косили траву, на ньому неможливо було грати. Ми  підбираємо гравців, щоб мати змогу конкурувати, але вся їх майстерність нівелювалася. Продемонструвати якусь техніку просто була неможливо. Всю гру ми боролися з полем та вітром. Футболу сьогодні не було. Але я розумію, що всі були в однакових умовах і всім хочеться грати вдома.

Пропустили непотрібний гол. Я нарахував всього три моменти у «Ольгополя». У нас було більше, але ми їх не забили. Також залишився незадоволений суддівством, було багато питань. Зрозуміло, ми самі винні, що не реалізували свої моменти, але футбол складається з дрібниць, це знає кожен, хто причетний до гри. Коли вже виходиш на фінішну пряму ці всі нюанси дуже впливають. До своїх хлопців ніяких претензій не маю, вони зробили все, що могли у таких умовах. Також нічого не маю проти суперника. На останні ігри налаштовуємося, попереду у нас складні матчі, будемо давати бій».

Представник команди «Ольгопіль» Олександр Бойчук поділився враженнями після гри:

«Гра була хороша: могли виграти як ми, так і вони. Матч проходив на рівних, моменти були у обох команд. Ми забили першими, але вже на останніх хвилинах суперник зрівняв рахунок. Грою задоволені, рухаємося далі».

Фото з архіву