«ЛІЯ» у заключному матчі 7-го туру чемпіонату АФМ переграла «Александрович»

У п’ятницю, 18 червня, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся заключний матч 7 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «ЛІЯ» та «Александрович».

Матч розпочався з обопільних атак: було помітно, що гравці «ЛІЯ» і «Александровича» прагнуть до перемоги у принциповому протистоянні з турнірної точки зору. Голи посипались з 21-ї хвилини – це Тишкович виграв верхову боротьбу і поцілив у кут. Але за хвилину рахунок зрівнявся: чудову передачу Сарницького замкнув Августин. А ще за 10 хвилин господарі повели у рахунку. Банальний аут призвів до вчасного ривка Аліфанова, який уміло замкнув передачу партнера – 2:1.

А ось після перерви глядачі побачили зовсім інший футбол. Якщо у «Александровича» мало що вдавалось у атакуючих діях, то їх суперник витискав максимум з моментів. До того ж, свій відбиток на матчі залишила і неприємна травма лідера оборони господарів Мірошніченка. Спершу індивідуальне соло створив Тишкович, який на «п’ятачку» розібрався у ситуації і зрівняв рахунок. Далі відкрив лік голам у зустрічі Дмітрієв, який і вивів «ЛІЯ» вперед по рахунку – 3:2. Довершили матч воротарські помилки молодого Гончарука: за 17 хвилин він тричі пропустив (Андрєєв, Гординець, Дмітрієв).

6:2 – «ЛІЯ» здобуває третю звитягу у сезоні. «Александрович» же залишається з трьома пунктами у активі: єдина перемога була здобута ще у стартовому турі над «Таксі 994-Роллер».

Гравець матчу: Олександр Тишкович («ЛІЯ»)

У центрі поля хавбек діяв напрочуд ефектно та не забував про ефективність. На його рахунку дубль та ряд дій, що постійно призводили до небезпеки поблизу воріт суперника.

«Александрович» – «ЛІЯ» 2:6 (2:1)

Голи: Аліфанов, 32, Августин, 22 – Тишкович, 21, 47, Дмітрієв, 51, 89, Гординець, 85, Андрєєв, 76.

«Александрович»: Подмогильний (Гончарук, 73), Васильєв, Стангріт, Рудик, Мірошніченко (Богданов, 49), Аліфанов, Августин, Юсипенко, Сарницький, Цибульський (Услов, 35), Мєшалкін.

Запасний: Шиманець.

«ЛІЯ»: Маляран, Безнощук, Гарпаш, Стаднік, Константінов, Турсунов, Тишкович, Дмітрієв, Гординець, Андрєєв, Рябцев.

Запасні: -.

Турнірна таблиця після 7 турів:

Інформація пресслужби АФМ