«Хлібороб» і «Варварівка» розійшлися бойовою нічиєю у матчі Вищої ліги обласного чемпіонату

У суботу, 19 червня, на штучному полі Центрального міського стадіону матчем «Хлібороб» — «Варварівка» стартував черговий тур Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області з футболу.

«Хлібороб» – «Варварівка» 3:3 (0:0)

Арбітри: А. Артеменко, А. Щирський, О. Зєвакін. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (усі – Миколаїв).

Голи: Тяпко (51), Фальковський (70), Одіноченко (90+2) – Маркитан (83, +90), Щербина (90+1).

Попередження: Горошко (24), Кушнір (25), Довбиш (43), Александров (90) – Маркитан (21), Борисов (53), Чопко (90+2).

Вилучення: Горошко (40).

Близькість фіналу чемпіонату відчувається у кожній грі: команди борються до останнього, викладаючись на повну, адже зараз втрачати очки зовсім не бажано. Ось і в цьому матчі боротьба була жорстка і велась на кожному сантиметрі поля. Але все ж найцікавіше суперники залишили на заключні хвилини гри.

У першому таймі порадувати вболівальників голами команди не змогли. Моменти виникали біля обох воріт, однак довести їх до бажаного завершення не вдавалося. Запам’яталася перша половина гри лише вилученням Івана Горошка, який за 40 хвилин матчу встиг отримати дві жовті картки.

Другий тайм «Хлібороб» розпочав серією атак, одна з яких все ж була успішна. Після подачі кутового м’яч на дальній штанзі знайшов Тяпка, який головою переправив його у ворота. А на 70 хвилині, очоливши контратаку своєї команди, рахунок подвоїв капітан господарів Фальковський. Після двох пропущених «Варварівка» нарешті почала реалізовувати свої моменти. На 83 хвилині сильно і влучно по центру пробив Маркитан. За 7 хвилин гості отримують шанс зрівняти рахунок у вигляді пенальті та не нехтують ним. Стандарт реалізовує той же Маркитан. За хвилину «Варварівка» знову організовує атаку і після ряду передач у карному майданчику м’яч у ворота відправляє Щербина. Це вже була додана хвилина матчу. Але вже наступної митті «Хлібороб» наближався до воріт суперника. Вихід два в один і м’яч в ворота відправляється від ноги Одіноченка. Підсумковий рахунок матчу – бойова нічия 3:3.