«Водник – ЄВТ Ролер Центр» записав на свій актив чергові три очки після зустрічі з «Укр-Нивою»

В суботу, 20 лютого, на штучному полі Центрального міського стадіону відбулась перенесена гра сьомого туру Зимової першості, яка була відкладена через складні погодні умови, між командами «Водник – ЄВТ Ролер Центр» та «Укр-Нива».   

«Водник – ЄВТ Ролер Центр» — «Укр-Нива» 4:2 (2:2)

20.02.2021 Стадіон: ЦМС (шт. поле), — 1 градус.

Арбітри: О. Філон, А. Артеменко, О. Зевакін. Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький.

Голи: Сандул (5,36), Лі (42) – Москвіч М. (35), Москвіч О. (39), Безпалюк (46 А\Г).

Попередження: Поляков (55), Безпалюк (64) – усі «Укр-Нива».

Після свистка про початок ігрового часу, «Ролер Центр» постаралися взяти м’яч під свій контроль. «Укр-Нива» ж вичікувала помилок від суперника, тому пальму першості в грі віддала «Ролеру». Перші хвилини зустрічі «Ролер» контролював хід гри, м’яч майже не перетинав центральну лінію поля. І вже одна із перших атак команди принесла результат: на п’ятій хвилині зустрічі Артем Сандул відкрив рахунок у своєму звичному стилі: пронісся через пів поля з м’ячем та потужним ударом вразив ворота «Укр-Ниви». Надалі моменти виникали як біля одних, так і  біля інших воріт, але командам не вдавалась реалізація і гра розтягнулась на все поле. Ближче до завершення першої половини зустрічі «Укр-Нива» змогла реабілітуватись, використавши точний удар. Максим Москвіч перекинувши м’яч через воротаря зрівняв рахунок. А вже через хвилину Сандул вирвався в атаку і ударом в порожні ворота повернув перевагу своїй команді. Та на цьому «Укр-Нива» не спинилась і за хвилину до завершення першого тайму зробила рахунок рівним — 2:2.

У другому таймі тренери обох колективів провели ряд замін і малюнок на полі трохи змінився. Вже з першої хвилини «Ролер» побіг в атаку і чудову комбінацію замкнув Лі, який змінив на полі капітана команди Олександра Мунча. Після удару Артема Віктор Москвіч зупинити м’яч не зміг і той опинився у сітці. Одразу після цього «Укр-Нива» знов намагалась зрівняти рахунок по грі, проте допустилась помилки та поцілила у власні ворота. «Ролер» ще мав декілька шансів збільшити рахунок зустрічі, однак  гравцям не вистачало швидкості та точності в ударах.

Капітан команди «Водник – ЄВТ Ролер Центр» Олександр Мунч підвів підсумки матчу:

«Сьогоднішній суперник нам був не знайомий. Ми бачили декілька ігор за їх участю з іншими командами, але особливо в них не вникали. Настрій на гру був як зазвичай — бойовий, задача стояла в контролі м’яча та ударах по воротах. Завтра нас очікує складна, але цікава дуель з лідером групи. Сили є, будемо виходити на поле і намагатися грати як завжди один за одного і битися на кожній ділянці футбольного поля! Сьогодні наші тренери вчинили розумно та професійно, давши можливість відпочити деяким гравцям. Впродовж гри було зроблено 7 замін. З огляду на те, що цього тижня у нас дві гри поспіль, хтось вийшов у другому таймі, когось змінили після першого. Ми виграли, значить тренерський штаб із замінами вгадав і зробив все правильно!!!»