«Суднобудівник» допоміг «Агротеху» здобути перемогу у матчі Зимової першості області

У суботу, 20 лютого, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся перенесений через негоду матч 7 туру Зимової першості Миколаївської області між командами «Агротех» та «Суднобудівник».

ФК «Агротех»  – ФК «Суднобудівник» 2:0 (1:0)

Арбітри: В. Колісник, С. Пашинський, Д. Іляшенко. Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (усі – Миколаїв).

Голи: Головань (10) – Бричка (48, АГ).

Попередження: Мельничук (47), Радченко (52) – І. Барський (33), Скринник (40), Седагін (52), Кощєєв (58), Бричка (73).

Вилучення: Радченко (52).

До початку гри «Агротех» на два очки відставав від «Суднобудівника» у турнірній таблиці групи «Б», в середині якої команди досить щільно розмістилися та дихають один одному в потилицю. Тому прогнозовано гра була бойова та досить рівна. У першому таймі номінальні господарі матчу активно створювали небезпечні моменти біля воріт суперника, що одразу принесло свої плоди: вже на 10 хвилині Максим Головань відкрив рахунок у зустрічі. «Суднобудівник» щосили намагався ще до перерви відігратися, проте моменти, які створювала команда, реалізувати не вдалося.

Після перерви гра стала жорсткішою, емоції вирували на полі та поза ним, адже жодна з команд не бажала втрачати очки. На 48 хвилині «Агротех» вирвався у швидку контратаку, на вістрі якої був Головань, і Віталій Бричка у намаганні захистити свої ворота поцілив у верхній їх кут, подвоївши результат суперника. Емоції наростали і як результат — на 52 хвилині матчу Денис Радченко отримав другу жовту картку та залишив свою команду у меншості на більшу частину тайму. «Агротех» почали більше уваги приділяти захисту та не часто ризикували виходити в атаки. «Суднобудівник» намагався скористатися ситуацією, команда пресингувала суперника, організовуючи один момент за іншим, проте довести хоча б один з них до бажаного результату так і не вдалося. Матч закінчився з результатом 2:0 на користь «Агротеху».  

«Велика кількість моментів була створена нашою командою. Багато молоді сьогодні було у складі. Дякую команді-суперниці, гарна була гра. Вийшло так, що два м’ячі на нашому рахунку ми забили за допомогою автоголів. Але, дійсно, мали велику кількість моментів, проте реалізація нас сьогодні підвела. Сподіваюся, що у наступному матчі все буде краще. З приводу вилучення, буде проведена робота з нашим футболістом, з його нервами та поведінкою. Він вже признав, що був не правий, але від цього не легше. Майже весь другий тайм ми грали у меншості, захищалися. Сплав молодості і досвіду в обороні сьогодні нам допоміг, тому я задоволений результатом», — прокоментував матч тренер ФК «Агротех» Олег Коломієць.