У Миколаєві відбувся другий офіційний турнір з електронного футболу Зимовий Кубок Миколаївської області з FIFA 21

У суботу, 20 лютого, відбувся другий офіційний турнір з електронного футболу Зимовий Кубок Миколаївської області з FIFA 21.

Організатором турніру виступила Асоціація електронного футболу Миколаївської області за підтримки Асоціації футболу Миколаївської області, яка надала нагородну атрибутику, та PUB Pint, який вже вдруге гостинно відкриває свої двері для учасників турніру.

Перед початком змагань учасників привітали голова АЕФМО Іван Стаднік та заступник голови АФМО Олександр Балакін.

«Нагадаю, що ми – Асоціація електронного футболу Миколаївської області – є офіційною організацією, тому і всі змагання, які ми проводимо офіційні. Цей турнір є, скажемо так, тренувальним для нас, так як відбори на чемпіонати України почнуться вже з наступної версії FIFA. У нас буде Кубок Миколаївської області, переможець якого здобуде право представляти наш регіон на чемпіонаті України, і в разі перемоги потрапить до збірної нашої країни. Всі турніри безкоштовні і ми вдячні АФМО та PUB Pint за підтримку. А всім учасникам бажаю успіху», — розпочав Іван Стаднік.

«Ми взяли електронний футбол під своє крило, тому що зараз вік технологій, не завжди є можливість вийти на футбольне поле пограти, але чим більше буде футболу у вашому житті, тим для нас краще. Також хотів передати вам вітання від голови АФМО Олександра Пасічного, який не зміг приїхати на відкриття турніру. Ми підтримуємо і надалі будемо підтримувати електронний футбол. Хочу подякувати керівництву PUB Pint, що допомагають нам у проведенні змагань. Вам всім успіхів та перемог», — привітав присутніх Олександр Балакін.

Цього разу у змаганні взяли участь 24 гравця, які спершу пройшли через груповий етап. Жеребом учасники вибрали собі команду із запропонованих та були розділені на 4 групи. Після чого два кращі гравці з кожної групи змагалися між собою за команди, які обирали вже самостійно.

Як і в перший раз, турнір викликав багато емоцій. Учасники та вболівальники підтримували один одного та уважно слідкували з кожною грою.

До фіналу вийшли Андрій Дмитренко та Олександр Швець, де у напруженій боротьбі перемогу здобув Дмитренко.

Найкращій гравець турніру отримав з рук організаторів головний приз Зимового Кубку Миколаївської області з FIFA 21 та поділився своїми емоціями:

«Турнір класний, мені було приємно взяти у ньому участь та позмагатися з хлопцями. У всіх учасників, як і у мене, середній рівень гри, на високі місця в Україні ми поки що не претендуємо. Сьогодні було багато молоді, яким просто ще треба набиратися досвіду, я в цю гру граю вже досить давно. Вважаю, що потрібно починати грати в задоволення, а потім вже замислюватися про відзнаку. Однак завжди приємно, коли твої старання винагороджуються».

До вашої уваги невеликий фотозвіт з турніру (усі фото на нашій фейсбук-сторінці)