ДЮФШ ФК «Миколаїв» домашньою перемогою над запорізьким «Металургом» завершує участь у «Зимовому Кубку ДЮФЛУ-2020» U-16

У суботу, 15 лютого, на стадіоні у парку «Перемога» відбувся матч 1/8 «Зимового Кубку ДЮФЛУ-2020» U-16, куди, нагадаємо, вийшла миколаївська команда ДЮФШ ФК «Миколаїв» з першого місця у своїй групі.

Суперниками наших хлопців були запорізькі однолітки – ДЮСШ «Металург».  

Зустріч розпочалася не на нашу користь: на перших же хвилинах гравець «Металургу» відірвався від опіки та влучно прострілив по воротах, відкривши рахунок у матчі. Загалом протягом гри було більше боротьби за м’яч, яка зрідка завершувалась атаками в обидві сторони. Однак удари гостей у першій половині зустрічі були гострішими, що, втім, не завадило миколаївцям зрівняти рахунок. На останніх хвилинах першого тайму голкіпер «Металургу» невдало вибив м’яч після атаки на набігаючого нападника ДЮФШ ФК «Миколаїв», який і «заніс» м’яч у ворота.

Після перерви характер гри суттєво не змінився, лише виходи господарів поля до протилежних воріт були більш небезпечними, що і привело до другого забитого м’яча. У результаті – домашня перемога ДЮФШ ФК «Миколаїв».

ДЮФШ ФК «Миколаїв» — ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя) 2:1

Нагадаємо, що зустріч у Запоріжжі, яка була 8 лютого, миколаївці програли з рахунком 1:4, тому на етапі 1/8 ДЮФШ ФК «Миколаїв» закінчує участь у «Зимовому Кубку ДЮФЛУ-2020» U-16.