На Первомайщині пройшов відкритий районний турнір з міні-футболу  серед ветеранів

15 лютого на спортивному майданчику Первомайського коледжу пройшов відкритий районний турнір з міні-футболу серед ветеранів, присвячений 31-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. В цьому турнірі взяли участь футбольні команди з села Лиса Гора, селища Вільшанка та міста Первомайськ.

Всі ігри пройшли в цікавій, безкомпромісній боротьбі. Ветерани команд показали досить технічний футбол. Були забиті такі голи, яким би позаздрили молоді футболісти.

В першій грі зустрілись команди Лисої гори та Первомайська. В першому таймі велику перевагу мали лисогірці, які забили чотири м’ячі, у другому таймі гра вирівнялась і первомайці скоротили різницю, але все ж таки поступились з рахунком 6:5.

Друга гра проходила між командами Первомайська та Вільшанки. З мінімальним відривом перемогу здобули господарі 5:4.

Досить непередбачливо проходила остання гра між командами Лисої Гори та Вільшанки. В першому таймі значна перевага була за лисогірцями, які вигравали з рахунком 4:1, але у другому таймі гра змінилась і вільшанці зуміли не тільки вирівняти рахунок, але й перемогли з рахунком 7:5.

За результатами матчів три команди набрали однакову кількість очок, а по забитим і пропущеним голам перше місце зайняла команда Вільшанки, на другому місці команда Первомайська, третє місце у Лисої Гори. Кращими гравцями турніру било визнані: Кривіцький Олександр, Літвінов Олег та Мартинов Юрій.

Голова районної федерації футболу Володимир Глушко нагородив переможців кубком і грамотами, кращі гравці отримали спортивні призи.