«Воронівка» та OREXIM розписали боєву нічию у вирішальному матчі дев’ятого туру зимової першості

15 лютого на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся перенесений матч дев’ятого туру зимової Першості Миколаївської області з футболу між двома претендентами на перемогу  – ФК «Воронівка» та ФК OREXIM.

OREXIM гарно стартував у зимовій Першості та протягом першого кола має на своєму здобутку лише перемоги, а ось «Воронівка» у випадку виграшу могла потіснити в турнірній таблиці свого принципового суперника. Обидва колективи мають приблизно однаковий рівень виконавців і здатні грати на рівних. Підтвердженням цього стало їхнє протистояння, яке завершилося нічиєю — 1: 1.

«Воронівка» (Миколаїв) —  OREXIM (Миколаїв) 1:1 (1:1)

Стадіон: ЦМС (штучне), +5 градусів, 150 глядачів.

Арбітри: В. Мамчур (Березанка), О. Мерцалов, А. Щирський. Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (всі Миколаїв).

Голи: В. Сторубльовцев (10) — Д. Сиводняєв (6).

Попередження: В. Сторубльовцев (24), Є. Рябченко (28), О. Зима (50), Є. Вітенко (52), К. Шиманець (70), А. Барталев (78) — М. Божко (54), Д. Ротко (69).

Команди обрали швидкий темп ведення гри, обмінюючись моментами. Як ті, так і інші хотіли захопити перевагу на полі, забивши швидкий гол, який би дозволив продовжити гру з позиції сили. Першого взяття воріт глядачам довелося чекати не більше п’яти хвилин. На 6-й хвилині OREXIM вивів на ударну позицію Дмитра Сиводняєва, котрий з гострого кута поцілив в нижній кут воріт. Бурцев не зміг парирувати удар і йому нічого не залишалось, як виймати снаряд з сітки власних воріт.  Даний гол став каталізатором подальшого розвитку подій, адже як ті, так і інші стали грати ще відкритіше, намагаючись банально забити більше свого суперника. Гравці «Воронівки» моментально побігли відіграватися та з-за меж штрафного майданчика Валерій Сторубльовцев потужним ударом  відправив м’яча за спину Тимуру Чоларії, зрівнявши рахунок зустрічі.

Друга ж половина пройшла за аналогією з попередньою лише за винятком, що тепер, припри всі намагання команд, реалізувати свої моменти не вдавалось жодній.  Гра набирала обертів, що спровокувало збільшення кількості жовтих карток і невимушених помилок. OREXIM на правах лідера чемпіонату побігли в атаку, змусивши суперників більше думати про оборонні дії. Тактика високого пресингу від «червоно-чорних»  у виконанні Ротко, Криворотого та Кузьміна пройшла без результативно. Останні хвилини зустрічі команди не полишали спроб здобути перевагу, однак результатів це не принесло. Команди розійшлись бойовою нічиєю – 1:1.