«Вклоняюсь кожному Герою і кожній Героїні низько»: футбольний турнір для дітлахів Вознесенської громади!

13 команд юнаків та дівчат стали учасниками зимового кубку з футзалу під егідою Асоціації футболу Миколаївської області.

Привітати юних футболістів завітали перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов; виконувач функцій і повноважень начальника Вознесенської районної військової адміністрації Антоніна Шарата; голова Асоціації футболу Миколаївської області, народний депутат України Олександр Пасічний; начальник управління молоді та спорту Миколаївської обласної військової адміністрації Михайло Ніколаєв; Вознесенський міський голова Євгеній Величко; заступник начальника Вознесенської районної військової адміністрації Іван Білоконь; голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян; начальник відділу освіти, охорони здоровʼя, культури та спорту Вознесенської районної військової адміністрацій Олена Маценко і перший заступник голови АФМО Олександр Балакін і голова АФМ Олександр Мунч.

Повітряні тривоги, які були оголошені у Миколаївській області, змусили команди двічі переривати футбольні двобої прямо у розпалі подій. Втім, не дивлячись на це, проведення змагань відбулось на високому рівні, про що і закцентував на своїй промові під час нагородження гравців голова АФМО Олександр Пасічний:

«Щоразу на таких заходах бачу в очах дітей радість. Радий тому, що вони мають можливість зустрітися з друзями — особливо це важливо під час війни, аби діти могли розвантажити психіку. Дитячі щирі емоції завжди заряджають на подальшу роботу. Переможемо для вашого майбутнього!».

Чемпіонами турніру серед вікових категорій стали представники Доманівської та Бузької селищних рад. «Срібні» нагороди в активи Дорошівської сільської ради та Вознесенської міської ради. Бронзові медалі отримали футболісти Єланецької та Веселинівської селищних рад.

Також індивідуальними подарунками був нагороджений кожен футболіст сьогоднішнього турніру.

Голова комітету дитячо-юнацького футболу АФМО Людмила Діброва у підсумках змагань розповіла, що такі заходи вкрай необхідні задля комунікації дітей під час сьогодення.

«Емоційні, насичені на події змагання. Кожна команда показала своє прагнення до перемоги, а з ним – і бажання стати кращим. І після кожної гри наші юні футболісти обмінювались рукостисканнями, спілкувались та раділи можливістю зустрітись на футбольному майданчику. Це – найкращі відчуття, які ми могли отримати сьогодні».

Нагородження учасників змагань відбулось за підтримки Асоціації футболу Миколаївської області та Миколаївської обласної військової адміністрації (очільник — Віталій Кім).

Дякуємо Силам оборони України за можливість бачити посмішки наших дітей! Віримо у перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Окрема подяка головам громад за участь дітей у вкрай важливому заході.

📝 Медіацентр АФМО/АФМ (Євген Фішман, Олександр Олійник).
📸 Марія Дмитришена.