Літня першість «АФМ-2023». Результативний двобій «Варварівки» та «Інгварта», «Воронівка» йде у відрив

У Миколаєві продовжується літня першість міста «АФМ-2023» — відкритий чемпіонат у форматі 11х11 під егідою АФМ та АФМО.

Розпочав 5-й тур Вищої ліги двобій «Інгварта» і «Варварівки». З перших хвилин команди підняли на високий рівень градус матчу, а вже на четвертій хвилині Ширяєв вивів гостей вперед. До перерви «Варварівка» відзначилась результативними атаками Климка і Борзова, у господарів гол провів Копитін. Другий тайм більш злагоджено зігралакоманда Олексія Тищенка: навіть на пропущений другий м’яч Борзова, «Інгварт» відповів дублем Євгена Мици. Втім, цих зусиль не вистачило навіть для нічиї. 4:3 — колектив Сергія Сапунарова і Вадима Радіоли святкує важливу перемогу і продовжує боротьбу за медалі.

«Інгварт» — «Варварівка» — 3:4 (1:3)

Голи: Копитін, 26, Мица Є., 85, 89 — Ширяєв, 4, Климко, 32, Борзов, 39, 77.

«Інгварт«: Вакалюк, Швець (Мальцев, 70), Комісаренко (Цибанюк, 81), Мицик, Шляпін, Бєлоусов (Яценко О., 81), Тернавський, Баграмян, Дяков, Мица Є., Копитін (Бойчук, 57). Запасні: Богданов, Пузенко, Якубенко К.

«Варварівка»: Шмідт (Паскевич, 70), Сапунаров, Абрамов, Мазанка (Расторгуєв, 52), Скляров (Кононець, 46), Ярчук, Кузнєцов В., Борзов, Продун (Радіола, 77), Ширяєв, Климко. Запасні: —

Попередження: Мицик, 38 — Расторгуєв, 90+4.

Вилучення: Борзов, 82.

Гепард матчу: Дмитро Климко («Варварівка»).

У заключному матчі звітного туру Вищої Ліги «Шевченкове» зійшовся у двобої з «Воронівкою». Обидві команди мали однакову кількість очок в турнірній таблиці: не дивно, що переможець дуелі відразу на три пункти йшов у відрив. Відзначимо і той факт, що цю зустріч обслуговував арбітр УПЛ, херсонець Ігор Пасхал. До перерви кількість гольових нагод була невеликою, втім це не завадило відзначитись Мізернюку і Каранзі. А ось друга половина зустрічі видалась більш емоційною, адже ціна помилки була занадто високою. Переможний гол на рахунку Гранковського, який приніс «Воронівці» звитягу 2:1 і одноосібне лідерство у Вищій лізі.

«Шевченкове» — «Воронівка» — 1:2 (1:1)

Голи: Каранга Я.,19 — Мізернюк, 5, Гранковський, 53.

«Шевченкове»: Алємаскін, Божко, Горошко, Сокур (Душук, 68), Толгаренко (Чорнописький П., 60), Лі (Ляшевський, 46), Гончаров, Тищенко Шуткевич (Вітенко, 60), Одіноченко(Гірчев, 46), Каранга Я. Запасні: Павленко, Гаврилов.

«Воронівка»: Бурцев, Шиманець, Мізернюк, Соломонов, Бондаренко, Запорожан, Точанський, Гранковський(Мінський, 70), Криворотий Д., Криворотий Є. (Галстян О., 88), Чорнописький В. Запасні: Волков, Галстян А., Стоковський, Балашов.

Попередження: Шуткевич, 23, Чорнописький П., 67 — Мізернюк, 66.

Гепард матчу: Микола Бурцев («Воронівка»).

П’ятий тур Першої ліги був перенесений через участь більшості команд в благодійному турнірі.