«Об’єднані футболом»: жінки зіграли турнір на підтримку військовим

У п’ятницю, 25 серпня, в смт Арбузинка відбувся завершальний етап благодійного турніру з мініфутболу серед жінок «Об’єднані футболом».

Захід проходив під егідою Асоціації футболу Миколаївської області.

Особливістю турніру є те, що на полі змагалися зовсім не футболістки, дехто з учасниць команд вперше вийшов на футбольну площадку. Об’єднує цих жінок те, що всі вони є рідні або друзі військових, які наразі відстоюють незалежність нашої держави у бою з російським агресором. Метою змагань є підтримка Збройних Сил України. Команда-переможниця отримує призовий фонд, який на власний розсуд перерахує тій чи іншій бригаді або особисто захисникові.

У змаганні взяли участь команди Арбузинської, Новобузької та Привільнянської територіальних громад.

Нагадаємо, що перший етап турніру відбувся у Новому Бузі. Там перемогу здобула місцева команда.

В Арбузинці боротьба на футбольному майданчику велась не менш завзято. За підсумками двох турів впевнену перемогу отримала команда м. Новий Буг.

Учасниць турніру привітали та нагородили кубками заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, Новобузький міський голова Максим Лагодієнко та голова Арбузинської ОТГ Євгеній Трав’янко.

Переможниці змагань передали призовий фонд захиснику України, який напередодні отримав поранення та проходить реабілітацію.