«Кубок Нескорених» U-11: визначились перші переможці

У суботу, 1 липня, на стадіоні парку «Перемога» у місті Миколаїв відбулися фінальні ігри турніру «Кубок Нескорених» у категорії U-11.

Захід відбувається за підтримки Асоціації футболу Миколаївської області, Управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, ВФСТ «Колос».

Нагадаємо, що змагання відбуваються в п’яти вікових категоріях: U-9 (2014-2015 рр.н.), U-11 (2012-2013 рр.н.), U-13 (2010-2011 рр.н.), U-15 (2008-2009 рр.н.), U-17 (2006-2007 рр.н та три гравці 2005 р.н.).

За підсумком групового етапу, який відбувся тижнем раніше, до фіналу у цій віковій категорії вийшли команди: СДЮСШОР «Миколаїв»-2012, СДЮСШОР «Миколаїв»-2013, СК «Все для даху» (Первомайськ), ДЮСШ смт Братське. Арбітриня фінальних матчів — Яна Манчик.

На церемонії відкриття фінальної частини турніру були присутні начальник Управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації Михайло Ніколаєв, заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, голова комітету розвитку футболу Вадим Радіола та голова комітету дитячо-юнацького футболу Людмила Діброва.

Олександр Балакін привітав юних футболістів, їх тренерів і батьків з початком фінальної частини змагань, передав вітання від голови асоціації Олександра Пасічного, побажав учасникам гарних ігор та чудового настрою та подякував нашим захисникам і захисницям за можливість проводити такі заходи у нашому рідному місті.

Після гімну України присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто загинув, захищаючи нашу країну.

А потім розпочалися ігри. Кожен матч юні спортсмени викладалися на повну та демонстрували всі свої вміння під гучну підтримку найвідданіших своїх вболівальників – батьків.

Результати матчів фінальної частини:

Таким чином, місця турніри розподілилися так:

1 місце – СДЮСШОР «Миколаїв»-2012;

2 місце – СДЮСШОР «Миколаїв»-2013;

3 місце – СК «Все для даху» (Первомайськ);

4 місце – ДЮСШ смт Братське.

Кращими гравцями фіналу були визнані футболісти: Марк Крупський (СДЮСШОР «Миколаїв»-2013), Станіслав Тхір (ДЮСШ смт Братське), Нікіта Гульченко (СК «Все для даху»), Нікіта Борох (СДЮСШОР «Миколаїв»-2012).

Команди отримали медалі, а кращі гравці – статуетки та особливі футболки з емблемою турніру. А головним кубком турніру стала гільза з зображенням відомого та нескореного воїна України.

Турнір триває. Вже наступними вихідними у боротьбу включаються учасники наступної вікової категорії.