Южноукраїнська команда «Тинь» перемогла у Першій лізі Чемпіонату України серед ветеранів 50+

З 24 по 28 травня в місті Житомирі відбувся другий етап Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів фізичної культури і спорту вікової категорії 50+.

Миколаївську область представляла збірна команда ФК «Тинь» з міста Южноукраїнськ.

Перед початком другого етапу команда мала в своєму активі лише одне очко і посідала шосте місце, але після двох впевнених перемог над командами «Ветеран-Чернобай» (Черкаська область) та «Ветеран-Васильків» (Київська область) з рахунками 2:0 і 10:1 відповідно «Тинь» посіла четверте місце в таблиці. Це дало можливість поборотися в Першій лізі Чемпіонату за призові місця.

В Першій лізі команда «Тинь» перемогла «Ветеран-Васильків» з рахунком 5:0.  А у вирішальній грі з суперником із Черкаської області южноукраїнці на перших хвилинах припустилися грубих помилок, що призвело до пропущених мʼячів. Але після хвилинної паузи та розмови з тренером команда зібралася та забила потрібний гол, який і приніс їй золоті нагороди у Першій лізі Чемпіонату України серед команд ветеранів 50+.

Склад команди «Тинь»: Сергій Ярков (м. Баштанка), Сергій Грушанський, Володимир Патраман (м. Южноукраїнськ), Олександр Балакін (м. Миколаїв), Олександр Кривицький, Олег Литвинов, Ярослав Костюк (м. Первомайськ), Олександр Крикун, Валентин Великий (м.Кропивницкий), Олег Кошелюк (м. Одеса), тренер команди Юрій Бойко.