У Миколаєві визначилися переможці Кубку губернатора Віталія Кіма «Разом до Перемоги!» у вікової категорії 2007-2008 рр.н.

Більше 80 дитячих команд різних вікових категорій протягом трьох тижнів у заздалегідь визначених локаціях Миколаївської області змагались за потрапляння до фіналу Кубку губернатора Віталія Кіма «Разом до Перемоги!». І вже минулими вихідними відбулися перші фінали та визначилися переможці.

На заході були присутні голова Асоціації футболу Миколаївської області, народний депутат України Олександр Пасічний його заступник Олександр Балакін та перший заступник голови Миколаївської облради Антон Табунщик, які привітали юних учасників змагань. Також серед гостей фіналу були Олена Кузьміна, Раміль Агабеков, Олександр Кулішов, Михайло Ніколаєв, Валерій Запорожець, Микола Пихтін та організатори: голова дитячо-юнацького комітету АФМО Людмила Діброва та член цього комітету Микола Нєкрасов, голова комітету розвитку футболу Вадим Радіола.

У перший день проходили змагання у Вищій лізі вікової категорії 2007-2008 р.н. У безкомпромісній боротьбі сильних колективів, що демонстрували гарний рівень  підготовки, призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце — Victory (м. Первомайськ);

2 місце — СДЮСШОР «Миколаїв»-2007;

3 місце — МДЮСШ Новий Буг;

4 місце — ДЮСШ  Врадіївка.

На другий день змагань комплект нагород розіграла Перша ліга цієї ж вікової категорії. Яскраві, видовищні матчі в цій групі закінчилися такими результатами:

1 місце — «Олімп» (м. Южноукраїнськ);

2 місце — СДЮСШОР «Миколаїв»-2008;

3 місце — ДЮСШ Казанка;

4 місце — Кривоозерський ліцей №1.

Всі команди окрім медалей, грамот та кубків отримали подарунки від голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма та Гуманітарного штабу при Миколаївській ОВА.

Організатори також висловлюють подяку бригаді арбітрів, які професійно відсудили всі матчі фіналу.