Друга ліга Зимового чемпіонату Миколаєва: результати та огляд матчів 10 туру

На вихідних, 12 та 13 лютого, відбулися ігри 10 туру Відкритого зимового чемпіонату Миколаєва, який, нагадаємо, проходить під егідою Асоціації футболу Миколаївської області та Асоціації футболу Миколаєва.

До вашої уваги результати та огляд матчів Другої ліги.

У Другій лізі знову відбулося лише дві зустрічі. У першій, між командами ДЮФШ ФК «Миколаїв» U-16 та КДЮСШ «Освіта», херсонці виглядали впевненіше за суперника. Забивши два «сухих» м’ячі у першій половині гри, до завершення матчу «Освіта» збільшила цей показник до 6 голів. Втім і миколаївці змогли знайти прогалини в обороні суперника та реалізувати дві атаки. У підсумку все ж досить впевнена перемога КДЮСШ «Освіта», яка підняла команду на четверту сходинку у турнірній таблиці.

У другому матчі «Нечаяне» швидко увійшло у гру, і вже на 8 хвилині Мінаєв точним ударом відкрив рахунок. Команда притисла Nexteum до їх воріт, нав’язала свою гру та ще у першому таймі, завдяки удару Царінного, довела рахунок до остаточних 0:2. Друга половина гри пройшла без голів, хоча «Нечаяне» мало чудову можливість для збільшення результату: на 73 хвилині арбітр матчу вказав на 11-мерову позначку, проте Трофімову, який взявся пробивати стандарт, не вдалося поцілити у ворота. Втім переможні очки команді зараховані, що дозволило закріпитися на першій сходинці таблиці. Nexteum, незважаючи на втрату очок, залишають за собою друге місце.

ДЮФШ ФК «Миколаїв» U-16 – КДЮСШ «Освіта» 2:6 (0:2)

Арбітри: О. Філон.

Голи: К. Коваленко (50), В. Цариний (58) – С. Медведь (25), А. Волович (28, 49, 79), Я. Беспалов (59).

Попередження: І. Смирнов (68) – «Освіта».

 

Nexteum – «Нечаяне» 0:2 (0:2)

Арбітри: С. Пашинський, Є. Фішман, А. Григорян. Спостерігач арбітражу: В. Балакін (усі – Миколаїв).

Голи: С. Мінаєв (8), Б. Царінний (33), Д. Трофімов (-73).

Попередження: А. Цимбал (38), А. Петренко (52) – А. Кожушний (25), О. Матросов (60), Д. Трофімов (62).

ДЮФШ ФК «Миколаїв» U-15 – «Легенда» 0:3 (т.п.)

СДЮСШОР «Миколаїв» U-16-2 – ДЮСШ 3 U-19 0:3 (т.п.).