Баштанська ОТГ виборола Кубок газети «Рідне Прибужжя» пам’яті Миколи Баранова

З 20 жовтня по 6 листопада відбувалися ігри за Кубок ГО МТО ВФСТ «Колос» з футболу серед сільських команд на призи газети «Рідне Прибужжя», який присвячений пам’яті спортивного журналіста Миколи Баранова.

Розпочинали боротьбу за головний трофей 12 команд, які були розділені за територіальним принципом на дві зони: «Південь» та «Північ». До фіналу, який відбувся 6 листопада на штучному полі ЦМС, дійшли дві найсильніші команди – Веселинівської ОТГ та Баштанської ОТГ.

Нагадаємо, що за регламентом змагань у команді можуть грати лише футболісти з пропискою цього ОТГ, якій більше ніж рік.

Веселинівська ОТГ – Баштанська ОТГ 1:5 (0:4)

Арбітри: А. Артеменко, О. Зєвакін, В. Колісник (усі – Миколаїв).

Голи: Є. Ткачук (67) – А. Маліновський (12, 41), П. Чорнописький (35), В. Ванжула (42), Є. Мица (79).

Попередження: О. Безуханич (9), Ю. Волощук (26), В. Безуханич (70) – Є.Мица (72).

Вилучення: Ю. Волощук (60).

Фінальна зустріч була насичена цікавими моментами та запальними емоціями. Перевагою протягом майже усього ігрового часу володіла команда Баштанської ОТГ, яку їй і вдалося втілити у результат. Вже на 12 хвилині Маліновський увійшов до карного майданчику та закрутив м’яч у дальній верхній кут без варіантів для голкіпера. У другій половині тайму гравці команди ще тричі змогли втілити свої моменти у точні удари. На 35 хвилині Чорнописький подвоїв рахунок, за 6 хвилин Маліновський зробив дубль, а вже за хвилину, не давши оговтатись супернику, четвертий гол у протилежні ворота забив Ванжула.

Після перерви веселинівці щосили намагалися скоротити відставання, чудова нагода була у Душука, проте голкіпер суперника у чудовому сейфі дістав м’яч із правої дев’ятки. Однак команда не полишала спроб забити, і вже за кілька хвилин Ткачук у падінні головою відправив м’яч у сітку. А за 10 хвилин до фінального свистку Мица влучним ударом повернув попередню перевагу своїй команді. У підсумку колектив Баштанської ОТГ здобув перемогу з рахунком 5:1.

На церемонії нагородження керівник відділу розвитку футболу АФМО Вадим Радіола, голова ГО МТО ВФСТ «Колос» Валерій Запорожець та головна редакторка газети «Рідне Прибужжя» Тетяна Фабрикова привітали фіналістів з гарною грою та вручили командам заслужені нагороди. Також індивідуальні статуетки, як кращі гравці у своїх командах, отримали Віктор Харламов (Веселинівська ОТГ) та Антон Маліновський (Баштанська ОТГ).