Гольова феєрія «Южноукраїнська» у матчі обласного чемпіонату проти «Ольгополя»

У неділю, 17 жовтня, в рамках 5 туру Чемпіонату Миколаївської області на футбольному полі Арбузинки зустрілись команди «Южноукраїнськ» та «Ольгопіль».

«Южноукраїнськ» – «Ольгопіль» 11:3 (5:0)

Арбітри: В. Мамчур (Березанка), О. Зєвакін, І. Голіяк. Спостерігач арбітражу: М. Герасименко (усі інші – Миколаїв).

Голи: Д. Кухаренко (3, 31, 47, 55, 71, 77), С. Гранковський (6, 40), А. Курятник (14), С. Червоний (70), Р. Думяк (73) – І. Аваліані (68, 72), Д. Демко (90).

Попередження: -.

Господарі зі стартових хвилин захопили перевагу та контролювали гру, створювали небезпечні атаки та вдало реалізовували їх, починаючи з третьої хвилини. До перерви «Южноукраїнськ» встиг забити п’ять м’ячів: двічі відзначилися Кухаренко та Гранковський і один влучний дар на рахунку Курятника.

Після перерви «Южноукраїнськ» так само швидко увійшов у гру та вже на 47 хвилині Кухаренко забив свій черговий гол. А менше ніж за 10 хвилин нападник записав до свого активу ще один влучний постріл. Лише після 7 пропущених голів «Ольгопіль» почав реалізувати і свої моменти. До закінчення матчу команда змогла тричі відмітитися у воротах господарів: дубль на рахунку Аваліані і гол від Демко під завісу гри. Однак і «Южноукраїнськ» на семи голах не зупинився, організувавши ще чотири влучних атаки. Кухаренко довів кількість особистих перемог до шести і ще по одному голу до свого активу записали Червоний та Думяк. У підсумку впевнена та гольова перевага «Южноукраїнського».

Спортивний директор «Южноукраїнська» Володимир Ясуник прокоментував гру:

«Що результатом, що грою ми залишилися задоволені. Нарешті ми піймали свою гру, тому і такий рахунок. Те, що пропустили, то вже було розслаблення наприкінці матчу, заміни та помилки. І не те головне, що ми багато забили, а що гра була цікава та солідна. Ми контролювали гру, були гарні комбінації та голи. Наш кращий бомбардир Дмитро Кухаренко забив в цьому матчі 6 голів – це теж показник.

«Ольгопіль» — гарна команда, вони підсилилися, багато у них гарних молодих гравців. Нам просто йшла гра, все виходило. Швидко забили три голи, а після цього вже психологічно було легше грати. Але те, що пропустили три м’ячі – з цим треба працювати. У нас молодий голкіпер був, бо перший воротар захворів. Дані у хлопця хороші, техніка є, але досвіду трохи не вистачає. Задоволені більше грою, ніж результатом.

Наразі готуємося до зустрічі з «Семенівкою». Вже визначилося, що ми потрапляємо у Вищу лігу, але хто буде першим, а хто другим – дізнаємося у цю неділю».