AgriGrein-СДЮСШОР U18 впевнено обіграло «Нечаяне» в матчі чемпіонату області

У суботу, 16 жовтня, заключним матчем першого дня п’ятого туру Чемпіонату Миколаївської області стала зустріч команд AgriGrein-СДЮСШОР U18 та «Нечаяне», яка відбулася на стадіоні парку «Перемога».

AgriGrein-СДЮСШОР U18 – «Нечаяне» (Миколаївський р-н) 5:0 (3:0)

Арбітри: В. Мамчур (Березанка), О. Зєвакін, В. Піскер. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (усі інші – Миколаїв).

Голи: Є. Шарабура (6, 23, 61), А. Лі (18), Е. Камара (72).

Попередження: В. Сторубльовцев (35) – О. Пономаренко (8).

Вилучення: А. Маліновський (8) – AgriGrein-СДЮСШОР U18.

AgriGrein-СДЮСШОР U18 на правах фаворита групи розпочало гру у лідерах. Вже на 6 хвилині зустрічі команда забила перший гол у ворота суперника, автором якого став Єгор Шарабура. А вже за дві хвилини за жорстке порушення правил пряму червону картку отримав капітан господарів Антон Маліновський. Проте чисельна перевага протягом майже усього матчу не сильно допомогла «Нечаяному». Ще до середини першого тайму рахунок зустрічі став 3:0. Голами відмітились Артем Лі та Єгор Шарабура.

У другому таймі господарі продовжували тиснути на суперника та активно створювати атаки на їх ворота, що призвело до ще двох голів: на 61 хвилині хет-трик оформив Шарабура, а на 72-й крапку у матчі поставив Ебріма Камара. «Нечаяне» час від часу також проривалося у швидкісні контратаки та наносило небезпечні удари по воротах опонента, проте відіграти хоча б один м’яч команді не вдалося.