«Таксі 994-Роллер» здобув важливу перемогу над «Араратом» у чемпіонаті АФМ

У середу, 6 жовтня, відбувся черговий матч 19 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «Таксі 994-Роллер» та «Арарат».

Перший небезпечний момент поблизу воріт господарів завершився голом — це Сандул забив гол своїй колишній команді. Щоправда, індивідуальні дії допомогли господарям швидко відігратись зусиллями Криворотого. Далі ж боротьба і боротьба, де вирішальну роль зіграли «стандарти». Два штрафних від Кузьміна змусили ще двічі капітулювати Дегтяра, а Сандул знову записав до свого доробку влучний постріл. «Арарат» спромігся на майстерний удар Тимчака: м’яч пролетів повз декількох захисників, оминув Корнелюка, досяг стійки і повільно опинився у сітці воріт «Таксі 994-Роллер».

 

У другому таймі на полі панувала більш спокійна атмосфера. Участь у гольовій атаці гостей узяв і досвідчений Балакін, безпомилково вигравши верхову боротьбу. Саме тому Кузьмін до перерви і Сандул після паузи довели кількість власних забитих м’ячів у матчі до трьох. «Арарат» створював тиск на ворота гостей (згадаємо потужну гармату Андрєєва у стійку), але відзначитись після перерви вдалось лише одного разу: гол на рахунку Вакуліна. 6:3 – «Таксі 994-Роллер» перемагає і залишається за крок від 4-го місця у АФМ. «Арарат» же бронює собі бронзові нагороди.

Гравець матчу: Дмитро Кузьмін («Таксі 994-Роллер»)

Ми відзначимо Сандула, який дуже хотів забити у ворота колишньої команди і упродовж гри активно підтримував своїх теперішніх партнерів. Але все ж вирішальними стали дії Кузьміна. На фланзі він був нестримним, а у атаці – точним.

«Арарат» – «Таксі 994-Роллер» 3:6 (2:4)

Голи: Вакулін, 80, Криворотий Д., 19, Тимчак, 34 — Кузьмін, 30, 33, 38, Сандул, 5, 48, 80.

Попередження: Чаус, 60, Тимчак, 79 — Король Ю., 7, Вдов, 35.

«Арарат»: Дегтяр (Стельмах, 46), Шпартко, Лебедєв, Кравченко, Крецу, Вакулін, Гірчев, Чаус, Криворотий Д., Тимчак, Андрєєв.

Запасні: Паляничка, Карапетян А.

«Таксі 994-Роллер»: Корнелюк, Вдов, Пономаренко В., Бабенко, Романєєв, Кузьмін, Чепурной (Чамата, 81), Колосков, Король Ю., Сандул, Балакін (Кожокар, 58).

Запасний: Проданюк.

 

Інформація пресслужби АФМ