«Казанка» мінімально обіграла AgriGrein – СДЮСШОР U18 у чемпіонаті Миколаївської області

У суботу, 2 жовтня, стартували матчі четвертого туру Чемпіонату Миколаївської області. На футбольному полі Казанки місцева команда приймала AgriGrein – СДЮСШОР U18.

«Казанка» – AgriGrein-СДЮСШОР U18 3:2 (2:1)

Арбітри: Л. Ізбаш, О. Капуста, А. Щирський. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (усі – Миколаїв).

Голи: Фурзенко (33, 37), Надєжко (90+1) – Маліновський (35), Вакулін (84).

Попередження: Щербаков (25), Шевченко (53) – Божко (30), Паланиця (56).

Гра була цікава та насичена. Суперники розподілили тайми між собою: у першій половині матчу активніше діяли та контролювали гру господарі, а після перерви ініціативу перехопив опонент. Ще до відпочинку команди протягом п’яти хвилин реалізували три моменти, обмінюючись голами. Відкрив рахунок Фурзенко на 33 хвилині, за дві хвилини Маліновський його зрівняв, але вже на 37-й знову Фурзенко приніс перевагу «Казанці».

Весь другий тайм пройшов у боротьбі з невеликою перевагою AgriGrein – СДЮСШОР U18. Команда створила не один момент, але зрівняти рахунок вдалося лише на 84 хвилині, автором забитого м’яча став Вакулін. Проте «Казанка», пам’ятаючи втрачені очки у минулій грі, зібрала всі свої сили в кулак та все ж таки вирвала перемогу вже на доданій хвилині. Героєм матчу, який приніс жадані три очки, став Надєжко.

«Знову вийшла гарна гра, як і з «Укр-Нивою»: той же градус, те ж напруження. Бачу по супернику, що вони підсилилися, ми також. Нам вдвічі приємно, що обіграли чемпіона Першої ліги області.

По грі перший тайм практично був за нами, другий – вже за суперником. Після перерви почали грати по рахунку, хотіли його зберегти, але пропустили. Загалом все ж таки дотисли. Якщо покласти руку на серце, то мав би бути нічийний результат. Були моменти і у них, рівна була боротьба. Я вдячний хлопцям за характер. Як я і казав, ми зберегли третій гол з минулого матчу саме на цю гру. Ми всі дуже задоволені. У нас був борг перед вболівальниками, які у попередньому турі приїхали за нами у Новий Буг, тому я дуже вдячний гравцям команди, що виклалися, продемонстрували гідний футбол. Це була принципово важлива перемога над прямим конкурентом, тепер будемо налаштовуватися на наступні ігри», — прокоментував гру тренер ФК «Казанка» Роман Левицький.