«Шевченкове» у центральному матчі 17 туру чемпіонату АФМ розгромило «Арарат»

У вівторок, 21 вересня, відбувся матч 17 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «Шевченкове» та «Арарат».

Гості розпочали звітній поєдинок у меншості, проте, навіть перебуваючи у повному складі, «Арарат» нічого не зумів вдіяти проти швидкісних атак суперника. Вже на восьмій хвилині Діденко і Ляшевський створили суттєвий запас для «Шевченкового» (2:0). Згодом Тимчак ідеально виконав штрафний і відіграв один м’яч. Втім ще до завершення першої 45-хвилинки господарі отримали перевагу у чотири голи – відзначились Маліновський, Гончаров і Смаглі (двічі). Відповідь «Арарата» — гол з пенальті від Чауса.

Другий тайм також став видовищним на забиті м’ячі. Маліновський довів персональну кількість голів у матчі до трьох, вкотре відзначився Шарабура, доробок поповнили вищезгадані Діденко і Ляшевський. «Арарат» догравав поєдинок у меншості після вилучення Мици, тому особливої напруги біля воріт Жукова не створював. Єдина радість – це голи Андрєєва і Дмитра Криворотого, які трохи підсолодили гіркоту поразки. 11:4 – «Шевченкове» тріумфує і ще на крок наближається до чемпіонства.

Гравець матчу: Максим Діденко («Шевченкове»)

Відзначимо форварда, який двічі чітко реалізовував власні нагоди біля воріт Чумака і в цілому відіграв досить продуктивно, про що свідчить і результат гри.

«Шевченкове» – «Арарат» 11:4 (6:2)

Голи: Діденко, 4, 79, Маліновський, 37, 48, 89, Ляшевський, 7, 47, Гончаров, 41, Смаглі, 23, 26, Шарабура, 87 — Чаус, 28 (пен.), Тимчак, 22, Андрєєв, 76, Криворотий Д., 68.

Попередження: Жаботенко, 21, Ляшевський, 55, Божко, 78, Маліновський, 79 — Гаркавенко, 15, Мица Є., 40, Тимчак, 41, Чаус, (перерва), Криворотий Д., 55.

Вилучення: Мица Є., 77.

«Шевченкове»: Жуков, Король В. (Яковенко, 84), Діденко, Маліновський, Ляшевський, Гончаров, Смаглі (Думяк, 58), Жаботенко, Шарабура, Чорнописький, Божко.

Запасні: Ващенко, Александров, Камашев.

«Арарат»: Чумак, Михалюньо, Гаркавенко, Вагін (Матвейцов, 46), Чаус, Вакулін, Тимчак, Гірчев, Андрєєв, Шпартко (Криворотий Д., 46), Мица Є.

Запасні: Стельмах, Гнатьєв, Криворотий Є., Соломонов.

Інформація пресслужби АФМ