«Нечаяне» здобуло перші очки на обласному чемпіонаті, обігравши «ПАЕК»

У неділю, 19 вересня, в рамках другого туру Чемпіонату Миколаївської області ФК «Нечаяне» приймало на домашньому полі «ПАЕК».

«Нечаяне» (Миколаївський р-н) – «ПАЕК» (Снігурівка) 3:2 (3:0)

Арбітри: В. Колісник, О. Філон, Б. Царинний. Спостерігач арбітражу: А. Єремєєв (усі – Миколаїв).

Голи: Інешин (7, 20), Бєлан (39) – Петров (48), Салтан (52).

Попередження: Дрозд (17) – Петров (41).

Гра розпочалася з атак снігурівської команди. Протягом кількох хвилин гравці ФК «ПАЕК» створили кілька чудових гольових моментів, які не змогли реалізувати. У першій атаці ворота господарів врятувала поперечина, також виручав свою команду і голкіпер Дмитро Шмідт. Після такого початку «Нечаяне» швидко зібралося та відповіло контрнаступами. Команді за перший тайм вдалося тричі вразити ворота суперника. Дубль на свій рахунок записав Інешин і один влучний удар у виконанні Бєлана.

Втім, незважаючи на результат, наступний тайм вніс інтригу та додав цікавості зустрічі. «ПАЕК» сильно поступався супернику у довжині лави запасних, команда прибула на матч лише з одним гравцем заміни. Проте це не завадило колективу саме у другій половині гри забити два голи. Петрову і Салтану знадобилося лише п’ять хвилин, щоб скоротити відставання до мінімуму. Однак на більше гостям не вистачило ані часу, ані сил. Матч так і закінчився мінімальною перевагою «Нечаяного» 3:2.

Тренер ФК «Нечаяне» Сергій Мітін прокоментував гру:

«Ми зібрали нову команду, з новими гравцями. Вийшли на перший тур, програли начисто. Перший тайм закінчили 1:0, думали у другому виправимося, але вийшло навпаки. Після цього хлопці занепали духом, і всі налаштовувалися на наступну гру. Ми не знали чого очікувати від суперника. Не можна сказати, що гра почалася легко: одразу після штрафного м’яч від поперечини вилетів з наших воріт, вихід один на один Шмідт потягнув. А потім нам посміхнулася удача, і ми забили три м’ячі у першому таймі. Пішли на перепочинок і знову нас підвела дисципліна: за п’ять хвилин другого тайму пропустили два голи. Але дуже приємно, що втримали перемогу, хоча могли як і пропустити ще, так і забити. Вдячний супернику, який загострив гру і вона стала набагато цікавішою. А ще більше я вдячний нашим хлопцям, що зберегли переможний рахунок».

Тренер ФК «ПАЕК» Сергій Мацюта поділився висновками після гри:

«У першому таймі нам не щастило: були стовідсоткові моменти, але реалізація підводила наших нападників. У захисті провали були, якими і скористалися господарі. Після перерви зібралися, хотіли перемогти матч, зробити камбек, але трохи не вистачило часу. У нас на матчі не було багатьох гравців основи, тож задіяли резерв. Настрій в команді бойовий, хочеться здобути першу перемогу і уже тримати планку. Команда ще молода, не зіграна, але малюнок гри вже складається. У наступному турі на нас чекає дербі, будемо налаштовуватися».