FM Agro на домашньому полі здобув перемогу над «Ольгополем» у матчі обласного чемпіонату 

У неділю, 19 вересня, у рамках другого туру Чемпіонату Миколаївської області на футбольному полі зустрілися представники групи «Північ»: FM Agro  та «Ольгопіль».

FM Agro (Врадіївка) – «Ольгопіль» 2:0 (2:0)

Арбітри: О. Зєвакін, О. Мерцалов, В. Піскер. Спостерігач арбітражу: В. Балакін (усі – Миколаїв).

Голи: Домбровський (11) – Демко (15, АГ).

Попередження: Тимченко (22), М. Флоренко (28), Керімов (35), Г. Флоренко (48), Тлустий (53), Августян (62), Жуков (70) – Тарєлкін (46).

Суперники продемонстрували гарну рівну гру, яка від початку до завершення матчу пройшла у боротьбі. Рахунок був відкритий вже на 11 хвилині, коли господарі, організувавши контратаку, вивели на ударну позицію Домбровського, який саме і відправив м’яч у сітку. За чотири хвилини команда знову пішла атакою на ворота «Ольгополя» і навіс врадіївського гравця у свої ж ворота зрізав Демко.

Увесь подальший ігровий час команди не припиняли боротьбу. «Ольгопіль» мав не один прекрасний момент змінити рахунок матчу на свою користь, проте забити гостям так і не вдалося. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь FM Agro.

«Гра була відмінна, проходила у рівній боротьбі. Забили гарний гол у контратаці. А за кілька хвилин була ще одна атака, і їх гравець зрізав м’яч у свої ж ворота. У суперника непогана команда, при рахунку 2:0 вони також могли неодноразово забивати, але наш воротар гарно зіграв.

Плани на чемпіонат у нас грандіозні, але подивимося як воно буде, по двох іграх нічого поки сказати не можна. У нас в команді є шість молодих гравців 2004 року народження, ми їх у кожній грі випускаємо по одному, щоб пристосувалися. Хочемо, щоб молодь грала», — поділився враженнями від гри тренер FM Agro Микола Флоренко.