«Вікторія» впевненою перемогою над «Атлантом» стартувала у Чемпіонаті області

У суботу, 18 вересня, відбувся другий тур Чемпіонату Миколаївської області, де на футбольному полі зустрілися команди «Вікторія» та «Атлант».

«Вікторія» (Березнегувате) – «Атлант» (Новий Буг) 7:1 (4:0)

Арбітри: Л. Ізбаш, С. Пашинський, А. Щірський. Спостерігач арбітражу: М. Герасименко (усі – Миколаїв).

Голи: Козуб (5, 55), Збрецький (12), Жаботенко (17, 53), Перепелкін (34), Крижанівський (60) – Костишин (62).

Попередження: Борисенко (25), Скрипніченко (50), Клеветенко (75), Перепелкін (81) – Білінський (32), Скидан (67), Лущишин (84).

ФК «Вікторія» перший тур пропускав, тож для команди ця гра стала дебютною у новому сезоні і вкрай вдалою. Команда вже на 5 хвилині відкрила рахунок завдяки голу Козуба. І далі, не давши супернику оговтатися, ще до середини тайму Збрецький і Жаботенко зробили рахунок 3:0. Господарі контролювали гру та не підпускали опонента близько до своїх володінь, у той час як самі вправно користувались їх помилками. На перерву команди пішли за рахунку 4:0. На 34 хвилині влучним ударом відмітився і Перепелкін. 

Другий тайм особливо нічим не відрізнявся від попереднього, тільки голів було забито трохи менше. Вже за 10 хвилин від початку Жаботенко робить дубль, а за дві хвилини його прикладу послідував і Козуб. Проте і на цьому господарі не зупинилися. На 60 хвилині своє прізвище у рапорт арбітра записав Крижанівський. 7:0 – рахунок більш ніж задовільний. Однак треба належне віддати і молодому колективу «Атлант»: хлопці не склали рук і продовжували боротися. На 62 хвилині у команди з’явився шанс у вигляді штрафного і Костишин гарним дальнім ударом відправив м’яч у ворота, забивши гол престижу.  

Представник команди «Вікторія» Євген Лебідь прокоментував гру:

«У суперника команда дуже молода, напевно, ще деякі хлопці грають у ДЮСШ. А ми трохи оновили склад: додалось чотири немісцевих гравця. Це була вимушена дія, наші гравці виїхали на роботу закордон, і ми мали шукати їм заміну. 

Гра давалася, забили швидкі голи. Ми контролювали гру по всіх лініях. Погода була чудова, вболівальники підтягнулися на матч. Це була наша перша гра у новому сезоні, але особливої ейфорії ми не відчуваємо – знали, що суперник слабший за нас. Але наступна гра у нас з найсильнішою командою – AgriGrein, тож будемо готуватися. Конкретних задач на чемпіонат ми не ставимо, але хочемо вийти у Вищу лігу».