Керівники АФМО були відзначені почесними грамотами до Дня фізкультури і спорту

У суботу, 18 вересня, у Миколаївському академічному художньому російському  драматичному театрі до Дня фізкультури і спорту відбулося урочисте нагородження спортсменів, тренерів та керівників спортивних закладів.

Вітали присутніх та вручали нагороди заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Трайтлі, депутат Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, секретар Миколаївської міської ради, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Миколаївській області Дмитро Фалько, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Віктор Гінкул, радник голови облдержадміністрації Євгеній Степанюк.

Приємно відмітити, що серед нагороджених були і керівники Асоціації футболу Миколаївської області. Почесною грамотою за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток спорту і фізичної культури Миколаївщини та з нагоди Дня фізичної культури і спорту був відмічений заступник голови АФМО Олександр Балакін.

Також грамотою управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації за багаторічну плідну працю та вагомий особистий внесок у розвиток спорту і фізичної культури Миколаївщини та з нагоди Дня фізичної культури і спорту був нагороджений голова ГО «Вітовської місцевої організації ВФСТ «Колос» та голова Федерації футболу Вітовського району Сергій Павленко.

Вітаємо нагороджених з відзнаками та бажаємо подальшої плідної праці та перемог!