ЖФК «Ніка» поступилася «Ворсклі» у матчі Першої ліги Чемпіонату України

У п’ятницю, 3 вересня, на полі парку «Перемога» миколаївська жіноча команда «Ніка» приймала полтавську «Ворсклу» у рамках 3 туру Першої ліги Чемпіонату України.

«Ніка» (Миколаїв) – «Ворскла» (Полтава) 0:6 (0:2)

Арбітри: К. Козорог, І. Голіяк, І. Петрова, А. Артеменко.

Голи: В. Сергієва (28, 73), А. Воскобойник (45, 61), І. Гавриш (47), А. Федоренко (63).

Попередження: Є. Шостак (42), В. Сергієва (65).

Розпочалася гра більш рівною боротьбою, але ближче до закінчення тайму «Ворскла» притисла господарок до їх же воріт і, скориставшись помилками в обороні двічі вразила ворота «Ніки». На 28 хвилині Сергієва відправила м’яч під штангу, а на 45-й після подачі кутового першою на м’ячі опинилася Воскобойник.

Другий тайм полтавчанки розпочали вдалою атакою. Знову скориставшись стандартом, м’яч у ворота забила Гавриш. Можливостей відігратись у «Ніки» було зовсім небагато, команда лише зрідка виривалась у контратаки. Натомість «Ворскла» використала ще три моменти та збільшила свою перевагу до солідних 0:6.

««Ворскла» з технічних проблем запізнилась на гру, але навіть скорочена розминка не знизила їх боєздатність. Якщо перші хвилин 30 суперник звикав до поля та нашої гри, то у подальшому їм легко вдалось скористатись незлагодженістю у обороні. Думаю, що на перший план виходить індивідуальна майстерність гравчинь. Поки що «Ніка» не може собі дозволити більш висококласних футболісток. Натомість, ми даємо змогу зіграти дівчатам, яким по 15-16 років. Плануємо упродовж найближчих матчів підвести команду до одного рівня у фізичній підготовці. Після цього вже будемо ставити певні турнірні завдання. Наразі, головне – зберегти команду і зробити усе можливе, аби дівчата продовжили виступати на такому рівні у складі «Ніки»», — прокоментував гру помічник тренера Олександр Олійник.