Nexteum здобув важливу перемогу над «Александровичем» у матчі чемпіонату АФМ

У четвер, 2 вересня, відбувся матч 14 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами Nexteum та «Александрович».

Найшвидший дубль цього сезону у виконанні Мацко з Nexteum. Друга хвилина матчу, а на його рахунку два швидкі голи. Зрозуміло, що такий холодний душ від господарів повністю змінив плани «Александровича» на гру. Втім, до перерви забитих м’ячів глядачі більше не побачили – обидва колективи грали більше за рахунком.

Після перерви оборона «Александровича» знову не змогла встояти від декількох атак суперників. По голу забили Плотніченко і Салтан, ще два м’ячі – у Владова, який вийшов на заміну. Господарі, не зважаючи на практичну відсутність лави запасних, зусиллями Цибульського провели м’яч престижу. «Александрович» міг розраховувати і на більше, проте у заключній фазі атаки господарі не змогли довести справу до акцентованого удару. А ось Nexteum, навіть без дискваліфікованого Батюкова, зумів здобути позитивний результат у принциповому матчі.

Гравець матчу: Владислав Мацко (Nexteum)

Віддамо належне форварду. Його дубль однозначно найшвидший у сезоні, до того ж, призвів до непоганого багажу для перемоги.

«Александрович» – Nexteum 1:6 (0:2)

Голи: Цибульський, 75 – Плотніченко, 59, Салтан, 58, Мацко, 1, 2, Владов, 65, 80.

Попередження: -.

«Александрович»: Мурзенко, Дубіна, Мешалкін, Гетьманцев, Августин, Барановський (Цибульський, 56), Костін, Лисик, Порубайло, Сарницький, Бех.

Запасний: Барінов.

Nexteum: Денисенко, Сокірке, Меренков, Ловинський, Дрозд (Мехеда, 61), Чайка (Цимбал, 46), Плотніченко, Салтан (Кузнецов, 66), Поліщук, Здражевський, Мацко (Владов, 46).

Запасні: Лянзберг, Бацман, Бондаренко.

Інформація пресслужби АФМ