«Арарат» впевнено переміг «Варварівку-2» у матчі чемпіонату АФМ

У середу, 25 серпня, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч 13 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «Арарат» та «Варварівка-2».

«Арарат» перед матчем посідав першу сходинку у таблиці, «Варварівка-2», відповідно, займала п’яту позицію. Підопічні Тараса Дехтяра починали зустріч у меншості, але чисельною перевагою футболісти «Варварівки-2» не змогли скористатися, хоча моменти мали досить небезпечні. Дебютний гол у матчі забив «Арарат»: на 36-й хвилині після класної розрізної передачі Гірчев отримав м’яч, вийшов на рандеву з голкіпером Шмідтом і реалізував момент. Перша половина закінчилася з мінімальною перевагою «Арарата» 1:0.

Другий тайм був ще цікавішим та багатшим на гольові моменти. Перша десятихвилинка була повністю за «Араратом»: «Варварівка-2» грала на контратаках, які не принесли ніяких дивідендів. На 65-й хвилині «Арарат» подвоїв перевагу: гол на рахунку Андрєєва. На 75-й хвилині футболісти «Варварівки-2» заробили пенальті. До позначки підійшов Смолик, але не зміг переграти Євгена Мицу, який сьогодні зайняв своє місце на лінії воріт. Рахунок 3:0 зробив Стельмах, який ідеально завершив контратаку. Через декілька хвилин «Арарат» забив ще раз. Гості скористалися помилкою в обороні суперника і відзначився Андрєєв. 4:0 – «Арарат» святкує важливу перемогу.

Гравець матчу: Євген Мица («Арарат»)

Номінальний вінгер був змушений зайняти місце у воротах і не підвів! Окрім відбитого пенальті, Мица декілька разів відмінно себе проявив у важливих ситуаціях і допоміг команді залишитись у лідерах ліги.

«Варварівка-2» – «Арарат» 0:4 (0:1)

Голи: Гірчев, 37, Андрєєв, 64, 82, Стельмах, 80.

Попередження: Курятник, 23, Ратушний, 68 — Гаркавенко, 76.

«Варварівка-2»: Шмідт, Амаду Роже (Смолик, 56), Курятник, Солоніков, Сапунаров (Мєдведський, 80), Ратушний, Кулик, Маркітан (Бабейко, 46), Мінаєв (Белічко, 73), Пономаренко О., Климко.

Запасні: Куянов, Багнюк, Фурзенко.

«Арарат»: Мица Є., Мица О. (Гаркавенко, 22), Міхалюньо, Лебедєв (Гнатьєв, 84), Вакулін (Соломонов, 60), Чаус, Криворотий Є. (Криворотий Д., 67), Тимчак, Гірчев, Шпартко (Стельмах, 75), Андрєєв.

Запасні: Іванов, Матвейцов.

Інформація пресслужби АФМ