«ЛІЯ» здобула три очки, перегравши «Александрович» у чемпіонаті АФМ

У середу, 25 серпня, після перерви на свята повернувся чемпіонат Асоціації футболу Миколаєва. І щоб надолужити згаяне в цей день відбулося одразу два матчі: на штучному полі ЦМС та на «Зорі». І саме на футбольному полі СК «Зоря» у двобої зійшлися команди «ЛІЯ» та «Александрович».

Вперше за декілька турів до складу «ЛІЯ» доєднались Каушан, Білий і Паскевич — саме це тріо сьогодні виглядало лідерами у господарів. До перерви обидві команди більшу частину матчу проводили у центрі поля без особливих моментів. Проте дві акцентовані атаки господарів призвели до точних пострілів Каушана — це 2:0 на перерву.

Після паузи «ЛІЯ» швидко збільшила перевагу завдяки голу Лебедєнка, який чітко розібрався із захистом і голкіпером «Александровича». Гості зуміли відповісти потужними атаками — тут у справу вступив кіпер Паскевич. «Александровичу» не допоміг навіть «вільний» удар, який «привезли» суперники. Фінального штурму не відбулось. Спершу Каушан довів кількість власних голів до трьох, потім відзначився і джокер Безнощук. А ось м’яч престижу від гостей глядачі побачили: Цибульський заробив пенальті, вирок чітко виконав Августин. 5:1 – «ЛІЯ» здобуває важливу перемогу у боротьбі за 5-те місце турнірної таблиці АФМ.

Гравець матчу: Дмитро Каушан («ЛІЯ»)

Такого центрального півзахисника команді Івана Стадника і не вистачало – креатив і швидкість Каушана зумовили перевагу по грі і підсумкову перемогу.

«ЛІЯ» – «Александрович» 5:1 (2:0)

Голи: Каушан, 19, 39, 79, Лебедєнко, 52, Безнощук, 79 – Августин, 89 (пен.).

Попередження: Білий, 46, Рябцев, 46, Паскевич, 86 — Гетьманцев, 39.

«ЛІЯ»: Паскевич, Кравченко, Горощенко (Сяпонюк, 63), Стадник, Тишкович, Каушан, Саваренюк (Безнощук, 71), Канавський (Тихомиров, 67), Дмітрієв (Рябцев, 46), Лебедєнко, Білий.

Запасні: -.

«Александрович»: Мурзенко, Бех, Стангріт, Дубіна (Цибульський, 56), Гетьманцев, Костін, Порубайло, Августин, Юсипенко, Сарницький (Кулик, 75), Барановський (Васильєв, 49).

Запасні: Кононець, Повар, Рудик.

Інформація пресслужби АФМ