«Арарат» легко переміг «Александрович» у матчі чемпіонату АФМ

У вівторок, 17 серпня, відбувся матч першого туру другого кола чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «Арарат» та «Александрович».

Вже на 14-й хвилині зустрічі господарі вели у рахунку з різницею у 3 голи: хет-триком відзначився Гірчев. Далі дебютний м’яч за «Арарат» забив Стельмах. Здалось, що подальша доля зустрічі вирішена… Проте «Александрович» зумів прийти до тями і повернути інтригу на певний час. Спершу провалом у обороні скористався Сарницький, а ще за декілька хвилин забив Порубайло, який ефектно розібрався з Івановим і переграв Чумака. Втім, на перерву господарі пішли за переваги у три м’ячі: дальнім ударом відзначився Євген Криворотий.

У другому таймі «Арарат» практично знищив суперника, відправивши у ворота Цибульского ще 5 м’ячів. У «допомогу» господарям стало і вилучення основного захисника Мірошніченка. Авторами ж голів стали вищезгадані Гірчев і Стельмах, дубль на рахунку «джокера» Артура Карапетяна, а фінальну крапку поставив досвідчений Тимчак. Гості, натомість, декілька шансів поблизу воріт Чумака втілити у бодай один гол не змогли, господарям допомагав і каркас воріт, який врятував після сольного рейду Порубайла.

10:2 — впевнена перемога «Арарата».

Гравець матчу: Юрій Гірчев («Арарат»)

Чотири голи за 90 хвилин – такими темпами Гірчев складе відчутну конкуренцію у битві бомбардирів.

«Арарат» – «Александрович» 10:2 (5:2)

Голи: Стельмах, 19, 62 (пен.), Тимчак, 87, Гірчев, 8, 10, 14 (пен.), 80, Криворотий Є., 45, Карапетян А. (72, 80) — Сарницький, 30, Порубайло, 35.

Попередження: Порубайло, 9, Августин, 30, Цибульський, 59.

Вилучення: Мірошніченко, 57.

«Арарат»: Чумак, Мица Є., Стельмах, Тимчак, Гірчев, Вакулін (Карапетян А., 65), Криворотий Д. (Матвейцов, 65), Михалюньо (Карапетян С., 65), Чаус (Гнатьєв, 46), Іванов, Криворотий Є. (Лебєдєв, 46).

Запасні: -.

«Александрович»: Цибульський, Мірошніченко, Сарницький, Мєшалкін, Лисик, Порубайло, Повар, Костін, Гетьманцев, Августин, Юсипенко.

Запасні: Рудик, Васильєв, Бех.

Інформація пресслужби АФМ