Збірна Миколаївської області двома перемогами стартувала на Суперкубку Лобановського та Базилевича

У суботу, 31 липня, відбувся перший день щорічних змагань з футболу серед ветеранських команд змішаного віку Суперкубок Валерія Лобановського та Олега Базилевича, де бере участь збірна команда Миколаївської області. Нагадаємо, що у 2019 році наша команда здобула перемогу в цьому турнірі та заволоділа головним трофеєм.

У перший день змагань збірна Миколаївської області зробила впевнений крок до повторення тріумфу, здобувши дві важливі перемоги. У першій грі наші ветерани обіграли ФК «Гвардію» (Київська область) з рахунком 2:1. Обидва голи своїй команді приніс Євген Фальковський. Наступним суперником збірної Миколаївської області стала команда з міста Луцьк ФК «Волинь». Результат цієї гри більш вражаючий: 4:0 на користь нашої команди. Дубль на свій рахунок записав Фальковський та по одному голу забили Маркитан та Галстян.

Таким чином за підсумком двох матчів наші ветерани з першого місця вийшли до півфіналу змагань. І вже наступного дня, у неділю, 1 серпня, збірна Миколаївської області зійдеться з командою із Полтави за вихід до фіналу турніру.