«Зорі над Бугом», здолавши «Новатор», продовжують боротьбу у Кубку області

У суботу, 24 липня, відбулася друга гра між командами «Зорі над Бугом» та «Новатор» у Кубку Миколаївської області.

«Зорі над Бугом» (Яструбинове) – «Новатор» (Братське) 2:0 (1:0)

Арбітри: Ю. Бойко (Южноукраїнськ), А. Дехтяренко (Вознесенськ), М. Коробань (Мартинівка). Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (Вознесенськ).

Голи: Гаркавенко (2), О. Народовий (-69), Сандул (75).

Попередження: Кравченко (8), В. Народовий (20) – «Зорі над Бугом».

Нагадаємо, у першій зустрічі «Зорі над Бугом» вибороли перемогу з мінімальним відривом 2:1, тому шанси на вихід до наступного етапу змагань були у кожної команди. Проте саме «Зорі над Бугом» зі стартових хвилин заявили про свої наміри на продовження боротьби за головний трофей, відкривши рахунок вже на другій хвилині. Лік забитим м’ячам поклав Гаркавенко. Господарі мали ще шанси забивати, як і їх суперник, однак вболівальникам ще довго довелося чекати на голи. На 69 хвилині «Зорі над Бугом» отримали можливість подвоїти рахунок у вигляді пенальті. Пробивати стандарт взявся Олександр Народовий, однак реакція воротаря «Новатора» врятувала команду. А вже за шість хвилин господарі все ж забивають другий гол, автором якого став Сандул.

Таким чином, «Зорі над Бугом» продовжують боротьбу у Кубку області та у наступному етапі зустрінуться з переможцем пари «ПАЕК» — «Хлібороб».

Тренер команди «Зорі над Бугом» Олександр Грущенко прокоментував матч:

«Ми трохи підсилилися та повністю переграли суперника. У нас були ще можливості, мали забивати більше. Суперник також мав декілька шансів забити, але їм це не вдалося. Грою та результатом задоволений. Будемо готуватися до наступного етапу та боротися».