Хет-трик Кірєєва приніс «суху» перемогу «Васту» над AgriGrein у матчі Кубку області

У суботу, 24 липня, свій перший матч у рамках Кубку Миколаївської області провели команди AgriGrein та «Васт». Матч відбувся на штучному полі Центрального міського стадіону.  

AgriGrein (Баштанський р-н) – «Васт» 0:3 (0:1)

Арбітри: А. Артеменко, Р. Трофимчук, О. Капуста. Спостерігач арбітражу: М. Герасименко (усі – Миколаїв).

Голи: Кірєєв (+22, 51, 61).

Попередження: Ротко (22), Тимчак (22), Федорченко (39), Свєрдлов (55), Мица (67) – Толгаренко (36), Штирбу (67).

Вилучення: Ротко (52) – друга жовта картка.

Від початку матчу AgriGrein володів ініціативою, насідав на ворота суперника і лише зрідка м’яч перетинав центральну позначку та опинявся на їх половині поля. Проте за цей час реалізувати бодай одну зі своїх атак господарям так і не вдалося. «Васт» же грав від оборони та за першу половину стартового тайму лише кілька разів наближався до протилежних воріт, але результату досягти команді вдалося. На 22 хвилині під час атаки гостей голкіпер AgriGrein кинувся під ноги нападнику та зупинив його з порушенням правил, за що був призначений пенальті. З 11-метрової позначки влучно пробив Кірєєв, поклавши початок своєму гольовому тріумфу.

Після перерви захисники AgriGrein проґавили двох нападників у центрі поля, які вийшли на побачення з голкіпером. Обігравши його, Скорич віддав на Кірєєва, а той поклав другий м’яч у пусті господарські ворота. Одразу після цього моменту другу жовту картку отримав Ротко, залишивши поле. У меншості відіграти два м’ячі AgriGrein було складно. А за 10 хвилин м’яч знову опиняється у їх воротах – втретє відзначився Кірєєв. І хоча до кінця матчу залишалося ще 30 хвилин, результат не змінився – 0:3 на користь «Васту» і команда стартує на Кубку області з перемоги.