«Варварівка», переломивши хід гри, вирвала перемогу у «Воронівки»

У суботу, 26 червня, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч передостаннього туру Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Варварівка» та «Воронівка».  

«Варварівка» (Миколаїв) – «Воронівка» (Миколаїв) 5:3 (1:3)

Арбітри: Л. Ізбаш, Р. Трофимчук, Ю. Зеленський. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (усі – Миколаїв).

Голи: Куянов (33, 48), Климко (55, 70), Педченко (80) – Степанишин (7, 34), Вітенко (29).

Попередження: Педченко (14) – Соломонов (86).  

«Варварівка» на гру прибула не в оптимальному складі, маючи всього дві заміни та польового гравця (Фурзенка) на воротах.  

З перших хвилин матчу «Воронівка» активно пішла на ворота суперника і вже на 7 хвилині Степанишин відкрив рахунок у грі. Вдруге м’яч у господарські ворота поцілив вже на 29 хвилині: Вітенко, отримавши пас, пронісся правим флангом та подвоїв рахунок. «Варварівка» швидко оговталася від двох пропущених та пішла у наступ, і вже на 33 хвилині Куянов скорочує відставання, проте не надовго. За хвилину – відповідь «Воронівки», і дубль реалізовує Степанишин. До перерви «Варварівка» майже не полишала половини поля суперника. Гарні моменти мали Борисов та Куянов, двічі майже з однакової позиції небезпечно пробивали штрафний Климко та Маркитан. Однак до перерви змінити рахунок не вдалося.

У другому таймі «Варварівка» продовжила пресингувати суперника. І вже за 3 хвилини ще на крок скоротила відставання. Удар Маркитана по центру захисники відбили, але першим на добиванні був Куянов, який також записав дубль на свій рахунок. Минуло менше 10 хвилин, як результат було зрівняно. Климко отримав пас у карний майданчик, обійшов голкіпера та відправив м’яч у ворота. Спека внесла корективи і в цей поєдинок: футболісти швидко втомлювалися, було багато браку у передачах. Гравці «Варварівки» намагалися підстрахувати свого голкіпера, не підпускаючи суперника близько до воріт і їм це більшість часу вдавалося робити. «Воронівка» лише кілька разів за другу половину гри спромоглася на удар у бік воріт Фурзенка. А на 70 хвилині Климко забиває ще один гол. Отримавши пас майже с центра поля Дмитро у стрибку відправив м’яч поміж рук Бурцева. За 10 хвилин Педченко здійснив спринтерський ривок через всю половину поля, обігнавши захисників, втримавшись на ногах після підкату Шиманця, Сергій вийшов один на один з голкіпером та забив останній, п’ятий, гол команди у цьому матчі. У підсумку «Варварівці» вдалося переломити хід гри та вирвати переможні очки.