Nexteum здобув першу перемогу у чемпіонаті АФМ, розгромивши «Нечаяне»

У четвер, 17 червня, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч 7 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами Nexteum та «Нечаяне».

Команди розпочали матч у форматі 10х10, проте це не завадило вболівальникам насолодитись ефектною грою. У більшій мірі, це, звісно, стосується Nexteum: вже на 2-й хвилині гри Стельмах, якому судилось стати героєм матчу, відкрив лік забитим голам гостей у поточному поєдинку.

Надалі ж Nexteum перегравав опонентів як тактично, так і у фізичному плані. Відповідно, дій родини Інешинів, а також Мінаєва і Мініна не вистачало для рівноцінної боротьби.

У господарів, не дивлячись на розгромний рахунок, були шанси, аби бодай наблизитись до суперника. Втім, Денисенко чітко реагував на дальні удари гравців «Нечаяного».

Nexteum упродовж всього матчу не змусив напружуватись у плані переможця гри: комфортний хід поєдинку та вищий клас гравців призвів до однієї з рекордних перемог сезону.

10:0 – для Nexteum цей тріумф став першим у чемпіонаті, до того ж, гості грали без свого капітана Батюкова. А ось «Нечаяне» після поразки залишається на восьмому місці, принаймні до протистояння між «ЛІЯ» та «Александровичем».

Гравець матчу: Андрій Стельмах (Nexteum)

У його доробку не один створений момент за матч. А у особистий рахунок Стельмах поклав 6 голів.

«Нечаяне» – Nexteum 0:10 (0:6)

Голи: Плотніченко, 66, Стельмах, 2, 12, 18, 21, 62, 71, Мацко, 7, 33, 36.

Попередження: Плотніченко, 53, Здражевський, 81.

Вилучення: Плотніченко, 70.

«Нечаяне»: Собко, Тарасенко, Луценко, Турабов, Дворнік, Інешин Я., Інешин В., Інешин С., Мінаєв, Дембовський, Мінін.

Запасний: Душук.

Nexteum: Денисенко, Лебедєв, Бондаренко, Чайка, Дудяк, Здражевський, Плотніченко, Салтан (Ловинський, 76), Стельмах, Поліщук (Петренко, 17), Мацко.

Запасний: Маркевич.

інформація пресслужби АФМ