Чемпіонат АФМ: «Шевченкове» впевнено переміг «Агролідер»

У середу, 16 червня, відбувся черговий матч 7 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «Шевченкове» та «Агролідер».

Центральний матч туру розпочався досить активно: обидві команди поспішали потішити своїх вболівальників голами. Першими у зустрічі відзначились господарі: потужний дальній удар вдався Дмитру Криворотому. Проте за 10 хвилин півзахисник отримав пошкодження під час зіткнення з Ляшевським, окрім травми «Шевченкове» заробило право на пенальті. Гончаров з точки не переграв Радіолу, проте, на думку асистента арбітра, кіпер завчасно вийшов з воріт, тому удар з 11-метрової позначки було виконано знову. До м’яча підійшов Ляшевський – 1:1. А до перерви Ляшевський оформив дубль, і знову «Агролідер» залишився без одного зі своїх лідерів, адже воротар Радіола травмував гомілкостоп.

Другий тайм став бенефісом гостей. Дубль на рахунку Маліновського, по голу записали Кірєєв і Діденко. «Агролідер» ж, не дивлячись на достатню кількість контрнаступів, відіграти бодай один гол не зумів. 6:1 – перемога «Шевченкового».

Гравець матчу: Владислав Ляшевський («Шевченкове»)

Ключовий гравець у сьогоднішній грі. Заробив пенальті, оформив дубль і у цілому впевнено виглядав у більшості атак своєї команди.

«Агролідер» – «Шевченкове» 1:6 (1:2)

Голи: Криворотий Д., 25 – Діденко, 71, Ляшевський, 36 (пен.), 42, Маліновський, 65, 81, Кірєєв, 71.

На 35-й хвилині Гончаров не реалізував пенальті – воротар.

Попередження: Діденко, 45.

«Агролідер»: Радіола, Клигін, Тихорук, Борисенко, Малишев, Криворотий Д., Криворотий Є., Коноваленко, Порубайло, Дорогий, Долінченко.

Запасні: Крижановський, Войтович, Войтков, Охрімчук, Мандзіловський, Ісаков, Янченко.

«Шевченкове»: Ковалевич, Лозко, Сікелінда, Діденко, Ляшевський, Король В., Маліновський, Гончаров, Ротко, Кірєєв, Яковенко.

Запасні: Александров, Камашев, Шейко, Ващенко.

Інформація пресслужби АФМ