Стартував Відкритий чемпіонат з футболу міста Вознесенськ та Вознесенського району

У середу, 16 червня, на стадіоні міста Вознесенськ стартував Відкритий чемпіонат міста Вознесенськ та Вознесенського району з футболу.

У першості беруть участь 8 команд: «Семенівка», «Сокіл» (Вознесенськ), «Зорі над Бугом» (с. Яструбинове), «Мостове», «Братське», «ТВТ» (Южноукраїнськ), «Єланець», «Рятівник» (Южноукраїнськ).

Відкрив чемпіонат цікавий та насичений голами матч між командами «Семенівка» та «Рятівник». Рясний дощ дав змогу провести першу зустріч, зробивши перерву саме на час гри. Рахунок у матчі був відкритий на 30 хвилині ударом Артема Сандула, який до завершення гри реалізував ще три моменти своєї команди. Але за 9 хвилин результат був зрівняний ударом Долинського. Атаки переходили від одних воріт до інших і до перерви «Семенівка» знову вийшла вперед.

Після перерви Фабриков, який тільки вийшов на заміну, знову зрівнює рахунок на табло, сильним ударом у дальню «дев’ятку». Закінчення гри подарувало вболівальникам, які у цей день були на стадіоні, ще три чудові голи. На 81 хвилині Сандул робить рахунок 3:2, а за хвилину Фабриков знову після проходу флангом забиває ще один гол і ту ж «дев’ятку». А вже майже перед самим фінальним свистком Артем Сандул все ж приносить «Семенівці» перемогу – 4:3.

«Семенівка» — «Рятівник» (Южноукраїнськ) 4:3 (2:1)

Арбітри: О. Грущенко, О. Щербанич, В. Карпов. Спостерігач арбітражу: М. Петрановський.

Голи: А. Сандул (30, 42, 81, 87) – А. Долинський (39), І. Фабриков (60, 82).