«Варварівка-2» у результативному матчі чемпіонату АФМ перемогла «Таксі 994-Роллер»

У вівторок, 15 червня, відбувся матч 7 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва між командами «Варварівка-2» та «Таксі 994-Роллер».

Для господарів матч розпочався досить вдало: вже на 9-й хвилині Томчаковський ефектно завершив атаку своєї команди. Втім, до перерви «Таксі 994-Роллер» встиг не тільки відігратись, але й повести у рахунку. Дубль на рахунку Ярчука – двічі півзахисник чітко реалізував пенальті, які, до речі, викликали досить бурхливі емоції у гравців «Варварівки-2».

Після перерви гостей спіткала невдача: травмувався Кучеренко. Відсутність креативу в атаці «Таксі 994-Роллер» намагався нівелювати довгими передачами у боротьбу і постійними прострілами: свої моменти вкотре не реалізував Мунч, був гарний шанс і у Короля. А ось господарі після стандарту заробили пенальті, який реалізував джокер Смолик.

Фінальна третина матчу пройшла за обопільних атак, адже на 72-й хвилині гри ще один штрафний від господарів призвів до передачі Куянова і голу Бабейка. Відігратись «Таксі 994-Роллер» не зумів, натомість пропустив ще раз у контратаці, яку завершив Климко – 4:2.

Гравець матчу: Олександр Пономаренко («Варварівка-2»)

Нестримно діяв на флангах півзахисту, а у другому таймі перемістився на позицію крайнього захисника, де продовжував активно працювати задля перемоги команди.

«Варварівка-2» – «Таксі 994-Роллер» 4:2 (1:2)

Голи: Климко, 88, Томчаковський, 9, Бабейко, 72, Смолик, 58 (пен.) – Ярчук, 22 (пен.), 28 (пен.).

Попередження: Маркітан, 28, Бєлічко, 44 – Проданюк, 20, Мунч, 45, Вдов, 58, Король Ю., 86.

«Варварівка-2»: Медведєв, Курятник, Солоніков (Бабейко, 62), Пономаренко О., Ратушний, Бєлічко, Маркітан (Куянов, 46), Медведський, Климко, Томчаковський (Смолик, 46).

Запасні: Шмідт, Михайлов.

«Таксі 994-Роллер»: Корнелюк, Пономаренко В. (Бадюл, 74), Жаріков, Король Ю., Ярчук (Козуб, 46), Кучеренко (Чепурной, 48), Проданюк (Вдов, 55), Белоконь (Кожокар, 46), Мунч, Ільяшенко (Скрипніченко, 46), Колосков.

Запасний: Чамата.

Інформація пресслужби АФМ