Вища ліга обласного чемпіонату: «Хлібороб» у напруженій боротьбі обіграв «Варварівку»

У суботу, 29 травня, відбувся матч Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Варварівка» та «Хлібороб».

«Варварівка» – «Хлібороб» 0:3 (0:1)

Арбітри: Є. Єремєєв, Р. Трофимчук, О. Зєвакін. Спостерігач арбітражу: О. Комаренко (усі – Миколаїв).

Голи: Буряк (25), Колосов (73), Мукавозов (88).

Попередження: Куянов (50), Климко (56), Солоніков (62), Маркитан (73) – Довбня (45), Кретов (57), Одіноченко (75).

Зустріч двох лідерів Вищої ліги проходила у рівній, вкрай жорсткій боротьбі протягом усіх 90 хвилин. Емоції вирували як на полі, так і поза його межами. У першій половині тайму «Варварівка» як мінімум двічі могла забивати: спочатку після сильного удару Борисова м’яч пролетів повз ворота, а згодом Точанський з гарної позиції пробив точно в руки голкіперу. А ось «Хлібороб» свій момент використав. На 25 хвилині довгий пас знайшов на правому фланзі Буряка, який відправив м’яч під ближню штангу. До перерви суперники ще обмінялися кількома потенційно небезпечними атаками, але рахунок залишився незмінним – 1:0 на користь гостей.

У другому таймі градус боротьби ані трохи не послабився. Суперники по черзі влаштовували кількахвилинні серії наступів на ворота одна одної. «Варварівка» мала трохи більше моментів біля воріт опонента, проте використати їх команді так і не вдалося. На відмінну від «Хлібороба». На 73 хвилині арбітр матчу призначив штрафний у напрямку воріт господарів, і прямим ударом Колосова рикошетом від штанги м’яч опинився у сітці – 0:2. А на заключних хвилинах двобою «Варварівка» пропустила швидку контратаку, у результаті якої Мукавозов міцним ударом у дальній кут поставив крапку в матчі. Перемога «Хлібороба» 3:0 і команда ще на 3 очки відривається від суперників по групі.         

Зустріч лідерів Вищої ліги відвідав голова Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Пасічний.