«Ольгопіль» мінімально обіграв «Мостове» у матчі Першої ліги обласного чемпіонату

У суботу, 22 травня, черговий тур Чемпіонату Миколаївської області стартував матчем Першої ліги між командами «Мостове» та «Ольгопіль».

«Мостове» (Вознесенський р-н) – «Ольгопіль» (Вознесенський р-н) 0:1 (0:0)

Арбітри: Ю. Бойко (Южноукраїнськ), М. Коробань (Мартинівка), О. Щербанич (Вознесенськ). Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (Вознесенськ).

Голи: Слюнков (+62).

Попередження: Пащенко (51) – Переверзєв (40), С. Ткаченко (87), Кіт (90+2).

Саме у цей день Мостове відзначало день села, тому перед матчем було організоване справжнє свято.

Гра проходила на зустрічних курсах та високих швидкостях, була насичена гарними, видовищними моментами. Ще у першому таймі «Мостове» створило кілька виходів один на один з голкіпером суперника, проте реалізація підвела виконавців.

У другій половині матчу «Ольгопіль» почав активніше притискати суперника. На 62 хвилині біля господарських воріт ольгопільчани пробивали штрафний, після якого арбітр зафіксував гру рукою у карному майданчику одного з захисників «Мостового». Через те і вказав на 11-метрову позначку. Пробивати пенальті взявся Владислав Слюнков та не схибив, зробивши рахунок 0:1 на користь своєї команди. І хоча до фінального свистка залишалося достатньо часу і боротьбу суперники не припинили, рахунок більше не змінився.

ФК «Мостове» подарувало односільчанам чудову гру, незважаючи на те, що здобути перемогу не вдалося.  

Представник команди «Ольгопіль» Олександр Бойчук поділився враженнями після переможної гри:

«Зустріч була гарна, цікава. Хороша команда у суперника. Перший тайм провели на рівних, у другій половині ми зіграли сильніше. Могли забити і більше, однак реалізували лише 11-метровий удар. Але перемога і є перемога. Як прогнозували, так і рухаємося поки що. Попереду у нас зустріч з «Прибужжям» вдома, треба перемагати».