Вища ліга обласного чемпіонату: «Васт» у видовищному матчі вирвав перемогу у «Семенівки»

У суботу, 22 травня, на штучному полі Центрального міського стадіону відбувся матч Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Васт» та «Семенівка».

«Васт» – «Семенівка» 3:1 (1:1)

Арбітри: Л. Ізбаш, І. Голіяк, Р. Трофімчук. Спостерігач арбітражу: П. Винарський (усі – Миколаїв).

Голи: Дімітрієв (20), Носов (65), Шиманець (79) – Сандул (4).

Попередження: Халаїм (61) – «Семенівка».

Матч розпочався швидким голом: вже на 4 хвилині у ворота «Васту» поцілив Артем Сандул. В цілому гра проходила на рівних, суперники відповідали атакою на атаку, швидко переміщувалися від одних воріт до інших, демонструючи видовищний футбол. Після пропущеного «Васт» щосили намагався зрівняти рахунок. Можливості забивати були у Нертика після гарного пасу Сокура, згодом у пусті ворота не влучив Музика. На 18 хвилині Сокур все ж відправив м’яч у сітку, однак з положення «поза грою». А вже за декілька миттєвостей рахунок став нічийний: після невдалої гри голкіпера «Семенівки» Дмитра Кароя першим на добивання встиг Юрій Дімітрієв. До закінчення тайму команди ще по кілька разів влаштували перевірку захисникам воріт і відправились до роздягалень.

У другому таймі гра продовжилась с тим же настроєм та запалом. На 65 хвилині з-за меж карного майданчику сильно пробив Ілля Носов, і м’яч від перекладини відправився у ворота – 2:1. На 77 хвилині президент команди «Васт» Антон Шиманець замінив Дімітрієва, а вже за дві хвилині він забиває третій і вирішальний гол у ворота «Семенівки». Гості продовжували боротися до фінального свистка, проте була помітна втома гравців, тому результату це не принесло. Рахунок залишився незмінний – 3:1 на користь «Васту». Вболівальники залишали стадіон задоволеними чудовою видовищною грою команд.             

«Чудова була гра! Суперник сильний, швидкий. На нашій грі позначилася вимушена заміна основного правого захисника на 10 хвилині. Нас приїхало 13, серед яких двоє вже давно без ігрової практики, тому трохи не вистачило свіжості і швидкості на весь матч. В кінці першого тайму ми підтисли суперника і у другому були епізоди, просто не вистачило свіжості. Кілька наших гравців брали участь у Першій лізі з футзалу і тільки повернулися з гри, тому була помітна втома. Надалі будемо працювати, головне, щоб обходилося без травм. В цілому я задоволений грою своєї команди, а «Васт» вітаю з заслуженою перемогою», — прокоментував гру президент ФК «Семенівка» Олег Бойко.

«Сьогодні було важко грати через спеку та втому, адже ми ще беремо участь у чемпіонаті Одеси і тому граємо по два матчі на тиждень. Ще дається в знаки перехід з натурального на штучне поле, багато травм. Але у нас команда молодша, більш кваліфіковані гравці, тому за рахунок цього і вдалося переграти суперника. Будемо рухатися далі, розвиватися», — підвів підсунмки матчу гравець ФК «Васт» Ілля Носов.