У Миколаївському районі відбувся кубок «Відкриття футбольного сезону»

У суботу, 15 травня, в селищі Весняне Миколаївського району відбувся кубок «Відкриття футбольного сезону».

У змаганнях взяли участь три команди: Веснянської ОТГ, Степівської ОТГ та Радсадівської ОТГ.

На відкритті змагань учасників та вболівальників з початком сезону привітали заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, голова ФСТ «Україна» Андрій Бурбан та голова Асоціації футболу Миколаївського району Сергій Мітін.

У першій грі турніру Радсадівска ОТГ поступилася Степівській ОТГ з  рахунком 2:4, у другій зустрічі Степівська ОТГ та Веснянська ОТГ розійшлися бойовою нічиєю 1:1, а третя гра між командами Веснянської ОТГ та Радсадівською ОТГ пройшла без забитих м’ячів – 0:0.

Таким чином, результати змагання наступні:

І місце – Степівська ОТГ;

ІІ місце – Веснянська ОТГ;

ІІІ місце – Радсадівська ОТГ.

Також були нагороджені кращі гравці змагань, ними стали:

воротар Олег Серембицький (Веснянська ОТГ), захисник Олександр Калапуша (Радсадівська ОТГ), півзахисник Дмитро Зарванський (Веснянська ОТГ), нападник Юрій Гірчев (Степівська ОТГ).

Переможці були нагородженні кубком, а кожна команда отримала м’яч від АФМО. Кращі гравці були відмічені грамотами та статуетками від ФСТ «Україна».

Футбольна громадськість району висловлює подяку голові Веснянської ОТГ Леоніду Мухарському за надання та підготовку спортивної бази, голові АФМО Олександру Пасічному за кубок та м’ячі, голові ФСТ «Україна» Андрію Бурбану за цінні призи, Олександру Диріву за забезпечення питною водою фірми «Таурус» усіх футболістів.

Футбольний сезон розпочато і організатори запрошують усі бажаючі команди Миколаївського району до участі у Чемпіонаті району.